TesztelM Blog

Csodakenyér útifűmaghéjból

2016. július 08. - TesztelM

Több oldalon is megjelent egy recept csodakenyér néven, könnyen beszerezhető alapanyagokból, ráadásul mindegyik volt itthon, szóval teljesen egyértelmű volt, hogy nekem ezt ki kell próbálnom. Persze kicsit változtattam rajta és nagyon jól sikerült. 1467801481314.jpg

Hozzávalók

  • 6 evőkanál porrá őrölt útifűmaghéj
  • 1 dl víz
  • 125 g Szafi Paleo sütőliszt
  • 6 tojás
  • 1 evőkanál Szafi Nyílgyökérliszt
  • 1,5 teáskanál sütőpor
  • 1 dl olivaolaj
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 1 dl víz

 imag1116.jpg

Az útifűmaghéjat össze kell keverni az 1 dl vízzel, hogy egy kocsonyás állagot kapjon. Ehhez keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Szilikonos kenyérsütő formába simítjuk és 180 °C-os sütőben 35-40 percig sütjük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása