TesztelM Blog

Szóljon a Húsvét a feltöltődésről!

2021. március 10. - TesztelM

Közeledik a Húsvét. Ezt általában a nők szinte egyáltalán nem várják, hiszen a locsolkodás senkinek sem a szíve csücske. Viszont szerintem érdemes átgondolni a dolgokat, kihasználni a hosszú hétvégét és a „nyuszika” által kicsit magunkat is megajándékozni, hiszen hölgyeim, szükségünk van feltöltődésre, amit igenis megérdemlünk! Szóval Csajok, szétnéztem a Douglas kínálatában, és itt van néhány ötlet, hogy mivel lephetitek meg saját magatokat, hiszen a kényeztetés mindenkinek jár, Te se mondj le róla!

flower-1884161_640_1.jpg

Fotó: Pixabay

Mivel indulhatna a tökéletes kikapcsolódás, ha nem egy forró fürdővel. Képzeld el, ahogy elmerülsz egy kád vízben, miközben halk zene szól, nincs semmi, ami megzavarhatna.  Ehhez egy fürdőbombát választanál, hogy a víz illatosítása és színezése már maga nyugtató és lazító hatással legyen rád, vagy egy kényeztető habfürdőt, ahol körbe ölelne és simogatna a fehérlő habtömeg? Ez csak rajtad múlik, de szerintem egy pohár bor és egy jó könyv bármelyikhez remekül passzol.

douglas_collection-mystery_of_hammam-fizzing_bath_cube-fizzing_bath_cube.jpgrituals-jing-bath_foam-bath_foam.jpg

Ahhoz, hogy egy kicsit felfrissüljön a bőröd, egy testradírral érdemes eltávolítani az elhalt hámsejteket. Ettől az utána használt ápoló krémek, olajok is sokkal könnyebben és jobban tudnak felszívódni.

A feltöltődés mindenképpen fokozható valamilyen maszkkal. Az arcunkat érdemes megtisztítani először. A Glamglow Bubblesheet maszkja egy oxigénes mélytisztító hatású maszk zöld teával. Mindössze 3 perc alatt képes mélyen megtisztítani a bőrt, egy bizsergető élménnyel felpezsdíteni és méregteleníteni az arcot. Ezután jöhet a hidratálás, amire egy fátyolmaszk tökéletes választás. A Biotherm Aqua Super Mask Glow maszkja intenzíven hidratál C-vitamin tartalmának köszönhetően, egyenletesebb és ragyogóbb bőrt eredményez.

Ha már az arcot hidratáltuk és felfrissítettük, akkor jöhet a hajápolás egy pakolással. A Garnier Hair Food pakolásai nem véletlenül annyira kedveltek. 98 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak és élettel töltik meg a hajunkat.

3600542226448_k3.png

Bár valószínűleg egy maszkról elsődlegesen nem a lábadra való jutna eszedbe, de feltétlenül érdemes a lábunkat is ápolni, hiszen azok is igazán megérdemlik a különleges kényeztetést. Az Iroha Nature Her[b] Cannabis lábmaszkja intenzíven táplálja és regenerálja a berepedezett, kérges bőrt, és ez mellett segít a megakadályozni a bőrkeménység kialakulását.

8436036433628_iroha-nature_her_b_-cannabis-labmaszk.jpg

Ahhoz, hogy ezeket a dolgokat igazán kiélvezd nyugodtan lehet egy gyertyát gyújtani, hogy ne csak Te, a lakás is kellemesen illatozzon, nem mellesleg ez nagyon kellemes, békés hangulatot is adhat a szobának. A Douglas Mystery of Hammam illatgyertyája a rózsának és az argán olajnak köszönhetően a megnyugvást és a kényeztetést hozza el otthonodba.

Én ezeket választanám a Douglas kínálatából, de azt hiszem talán az a legfontosabb, hogy Te találd meg mi tesz boldoggá. De egy biztos, hogy ha egy kicsit odafigyelsz ezekre a dolgokra és feltöltöd a lemerült készleteket, akkor már nem is lesz szükséged locsolásra, biztosan nem fogsz elhervadni.

mystery-image.png

Szép napot!

Marika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.03.12. 12:49:47

Nem bánnám ha már a mostani hétvége is arról szólna, mert hobbiművelés szűkében kezd kittikkadni az agyam és hidratálni kéne egy kis kikapcsolódással.
süti beállítások módosítása