TesztelM Blog

Tinktura termékeket próbáltam

Milva termékek tesztelése

2021. november 17. - TesztelM

Folytatom a milva.hu oldalról kapott termékek bemutatását. Szóval, amikor megnéztem az oldalon található 'Újdonság' címke alatti termékeket, akkor láttam egy teljesen új termék családot, ami nem más, mint a Tinktura®. Hajbalzsamok, testvaj, cukor testradír és sárgarépabalzsam szerepel a palettán.

img_20210914_152037_medium.jpg

Nem is kell mondanom, hogy a legjobban a Sárgarépabalzsam volt az, amire roppant kíváncsi lettem. Sőt, mondhatom azt, hogy ez volt az a termék, ami miatt felkerestem a Milva csapatát, a másik elnevezése az volt ennek a terméknek, hogy gyorsbarnító balzsam. Nyáron ki ne akarna jobban megismerkedni egy ilyen elnevezésű termékkel? Hát Én akartam! :) Nem akarom teljesen lelőni a dolgokat, de egyáltalán nem csalódtam, sőt az egész csomagból ez lett a kedvenc termékem!

A Sárgarépabalzsamról érdemes tudni, hogy a sárgarépa tartalma miatt karotinoidokban gazdag, ami felgyorsítja a bőr természetes barnulását a napon. A balzsam gyógynövénykivonatot tartalmaz, amely aktiválja a melanin termelését a bőrben, ami egyenletes felületet és természetes színt kölcsönöz a bőrnek. A melanin természetes módon termelődik a bőrben. A védelemért és a barnulásért felelős. A sárgarépa-kivonatból származó béta-karotin kiegyenlíti a bőr pigmentációját, mely a hiperpigmentáció vagy a depigmentációs foltok láthatóságának csökkenését eredményezheti.
screenshot_20211117_181211.jpg

Azonban ez a balzsam nem csak a barnulást segíti, hanem hatékony az alábbiak kezelésére is:

  • ekcéma
  • rézkiütés
  • pikkelysömör
  • bőrgyulladás
  • ráncok és sötét foltok kialakulása ellen
  • sötét foltok kialakulása ellen
  • pigmentbetegségekre (bőrpigmenthiány)
  • pattanások, mitesszerek
  • rosacea

Azt gondoltam, hogy ezt a terméket azért fogom szeretni, mert esetleg tényleg könnyebben barnulhatok tőle. Viszont egyáltalán nem ezt volt benne a legjobb. A pattanásaimra és a mitesszereimre egyszerűen szuper volt.  Annyira szép, tiszta egységes volt a bőröm folyamatos használat mellett, hogy azt el nem tudom mondani. A másik, ami miatt oda vagyok érte, hogy nekem időnként a sűrű borotválkozás mellett kipattoghat a bőröm, vagy hát, amikor kezd vissza nőni a szőr, akkor szőrtüsző gyulladások jelenhetnek meg. Mivel a lábamat is gyakran kentem vele, így egész nyáron nem volt problémám ezzel. Tényleg nagyon szeretem ezt a terméket!

img_20210914_151944_medium.jpg
A másik Tinktura® termék, amit kipróbáltam az egy proteines hajbalzsam volt. A Volume & Shine Proteines hajbalzsam viszont már nem lett a kedvencem. Az illata nekem kissé férfias, olyan pacsuli illata van, amit sokan nagyon szeretnek, én viszont nem tartozok közéjük. Sőt igazából a hatásáról sem voltam teljesen meggyőződve, viszont egy pár alkalom után a férjem egy hajmosás után, mikor már megszáradt a hajam, megsimogatta a fejem és ámuldozott, hogy mennyire puha most a hajam. Ez most azért volt egy jó visszacsatolás, mert nem is tudta, hogy új terméket tesztelek, és magától jött ez a pozitív visszajelzés. Szóval ez a hajbalzsam is jó hatással volt a hajamra.

A harmadik termék, amit kipróbáltam, az a Tinktura® Kakaó és kávé szelet, ami egy testvaj. Ez a testvaj egyszerűen használható, hiszen csak végig kell futtatni a bőrön és a testhőnek köszönhetően könnyen olvad a termék. A Kakaó és kávé szelet fő összetevője a Sheavaj és a kakaóvaj, amik nem csak hidratálnak, táplálnak, de antioxidáns hatással is rendelkeznek, ráadásul a sheavaj gyulladáscsökkentő tulajdonságú. Valóban nagyon jól hidratál, viszont elég zsíros érzetet hagy maga után, így azoknak ajánlom, akik ezt el tudják viselni. Én nem mindig szeretem, de ha tényleg száraz a bőröm, akkor ugye mindent meg tudnék tenni, hogy ezt csökkentsem, szóval így nálam ez belefér. Ebben a testvajban van még bergamott- és vaníliaolaj is, amik nyugtató, stresszoldó hatásúak, és jót tesznek a problémás, gyulladt, pattanásos bőrnek.Tinktura®  Kakaó és kávé szelet

Forrás: milva.hu

Összességében azt kell mondanom, hogy teljes mértékben elégedett voltam a Tinktura® termékekkel és a teljes Milva csomaggal. Bátran ajánlom nektek ezt a remek céget, hiszen tényleg minőségi, szuper dolgokat találtok az oldalukon

 

Szép napot!

Marika

süti beállítások módosítása