Magic Hair - Kamu vagy tényleg működik?

2017. március 10. - TesztelM

Már több bejegyzésemben említettem, hogy a terhesség és szülés eléggé megviselte az amúgy is vékony szálú, kevés hajamat. Párt héttel a szülés után csomókban hullott a hajam. Nagyon ijesztő volt, éppen ezért mindenképpen kerestem olyan termékeket, amik segíthetnek. Kipróbáltam a Varga cseppeket és a hozzá tartozó sampont, ami egy időre elmulasztotta. Erről itt olvashattok bővebben.

Hónapok óta szemeztem a White Hair szalon hirdetésében található Magic Hair kapszulával. Annyira jó dolgokat ígért. Gyors hajnövekedést, erősebb szerkezetet. Mivel már próbálkoztam más tablettákkal és azokat se kaptam meg sokkal olcsóbban, ezért elcsípve egy kedvező akciót  beszereztem a három havi adagot, hogy megtudjam mennyire valós, amit a reklámokban ígértek.1479372951622.jpg

Viszonylag gyorsan ki is szállították a csomagomat, amiben a 3 dobozon kívül volt még egy csodakefe és egy hajápoló olaj is. A kefe egy kicsit először indokolatlannak tűnt az én rövid, kevés hajamhoz, de a vizes haj kibontására szuper, kicsit sem húz. Az olajnak egyszerűen mesés az illata. Az előnye, hogy tényleg ha 2 cseppnél többet rakok a kezemre, akkor zsíros hatást érek el vele, éppen ezért rettentő gazdaságos.

Szóval 2016. november 17-én elkezdtem használni a Magic Hair kapszulát. Napi kettőt kellett szedni, lehetőleg két részletben. Ez nem igazán tetszett, mert a folyamatos vitamin szedés eddig is okozott nekem problémát, mert a legtöbbször elfelejtettem bevenni őket. Most viszont mivel komoly eredményre számítottam és tudtam, hogy ehhez rendszeres használat kell, ezért valahogy most nem felejtettem el sose bevenni. Na jó a sose az kicsit túlzás, mert a 3 hónap alatt talán 3-szor mégis megtörtént, de magamhoz képest ez hihetetlen teljesítmény volt. (Viszont azóta fejlesztették a kapszulát és már olyan kiszerelésben lehet kapni, aminél már csak napi egyet kell szedni)1481919662818.jpg

Már az első hónapban is megdöbbentő volt, hogy mennyit nőtt a hajam. Nem számítottam arra, hogy ahhoz képest, hogy átlagban 1-1,5 cm-t nő a haj 1 hónapban, nekem 3 cm-t fog. És nem csak a hossza, de a hajam tapintása, állaga is jobb lett.1484820467016.jpg

Éppen ezért nagyon lelkesen vártam a második hónap végét. Eddigre összesen 7 cm-nél tartottam. Azt egyetlen dolog, amit kellemetlenségnek mondhatok, hogy annyi babahajam lett, hogy elől néha nehéz volt rendesen megszárítani a hajam. De ez legyen a legnagyobb probléma, hiszen ezt leszámítva sokkal kezelhetőbb lett a frizurám.1488367323937.jpg

Mire az harmadik doboz kapszula is elfogyott számomra megdöbbentő eredmény született, ugyanis még kb. 3 cm-re hosszabbodott a hajam. Azért nem a leghosszabb pontot írom, mert azt csak pár szál érte el, éppen ezért úgy érzem igazságosnak, ha azt a részt írom, amit a nagyobb rész elért. 

Azért már igencsak szükségessé vált egy hajvágás, mert hát a kúra előtt is legalább 2-3 hónapja nem lett belőle vágva. És hát a tövénél valóban erősebbé vált a hajam, de a vége az még nagyon erőtlen és elvékonyodott volt. Anyósom fodrász, így ő szokta a frizurámat készíteni. Ismeri már a hajam és meg is jegyezte, hogy milyen sokat javult a hajam szerkezete.

1485356258131.jpg

Én nagyon elégedett vagyok a Magic Hair kapszulával. Nekem teljesen bevált, talán sose éreztem ilyen erősnek a hajam, sose volt ilyen tartása. Nem hagyom abba a szedését, mivel a második hónap után egy olyan lehetőséget hirdetett meg a Magic Hair, hogy ha valaki megosztja egy videóban a tapasztalatait, akkor kap 3 havi kapszulát és egy ajándék Rusk hajápolót. Kezdem megszeretni a Rusk termékeit is, mivel rendkívül gazdaságosak és nagyon szépen ápolják a hajat, fényt és csodás illatot adva neki.

Legyen szép napotok! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.