TesztelM Blog

Újabb minőségi natúr babatermékek

Ez a Babyzoo

2016. június 29. - TesztelM

Minden édesanyának az a legfontosabb, hogy a gyermekének a lehető legjobbat tudja nyújtani. Legyen ez bármi, odafigyelés, szeretet, törődés. Ezeket a jelzőként tudnám használni az általam újonnan megismert Babyzoo termékcsaládra is, amit a 10 hónapos kisfiammal próbáltunk ki.  

Természetesen a tesztelés előtt megnéztem, hogy mit is kínálnak pontosan:

  • natúr termékek speciálisan babáknak kifejlesztve, egyedi recept alapján
  • allergénmentes illatanyag
  • nem tartalmaznak mesterséges színezéket és mindenféle kőolajszármazéktól mentesek

Ezek pont azok a jellemzők, amiket fontosnak tartok egy kisbabáknak gyártott terméknél.

imag0696.jpg

Úgy látom, hogy egyre több kisgyermekes szülő valósítja meg az álmait a baba születése után, ugyanis a Babyzoo-t is egy baráti házaspár álmodta meg, azért hogy minőségi, természetes babakozmetikumokkal tudják segíteni a tudatos szülőket.

A Babyzoo termékkínálata 5 termékből áll: 

  • Fürdető
  • Popsikrém
  • Babaolaj
  • Hintőpor
  • Testápolóbabyzoo.jpg

Mindegyik terméken más-más cuki állatfigura található, sőt hamarosan plüss formában is beszerezhetőek lesznek, hogy még inkább kedvezzenek a kicsiknek.

Én a popsikrémet és a fürdetőt rendeltem meg először, azokra voltam kíváncsi. Már itt ezen a ponton nagyon elégedett voltam, mert egyszerű volt a rendelés és nagyon gyors a szállítás. A termékek fantasztikusak. Mind a popsikrém, mind a fürdető. Nagyon tetszik az állaguk, a kellemes púderes illatuk, a hatásuk, hiszen Patrik bőre nagyon selymes puha és igazán finom babaillata van tőlük. Szimpatikus a tubusos kiszerelés, főleg a popsikrémnél, mert szerintem sokkal praktikusabb, mint a tégelyes, nem megy a körmöm alá a krém és tényleg csak annyit nyomok ki egyszerre amennyi kell és nem szennyezem semmivel a megmaradt kenőcsöt.

Nálunk kiállták a próbát, ezért a Babyzoo többi termékével is meg fogunk ismerkedni és természetesen majd arról is beszámolok. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása