TesztelM Blog

Fényvédelem a Biodermával

2020. július 15. - TesztelM

Már ez a harmadik év, amikor a nyári napsütést a Bioderma fényvédőivel teszem biztonságossá magamnak és a családomnak. Nekem ezek a termékek bizonyították, hogy nem kell tartanunk a leégéstől.

Sokan hívják fel a figyelmet arra, hogy kisgyerekeknek napon lenni még fényvédők mellett sem biztonságos. Ez biztosan így is van, de azt hiszem, hogy vannak helyzetek, amikor nem tudjuk kivédeni, hogy 11 óra és 15 óra között ne kelljen menni sehova és fedett helyen maradjunk egy kisgyerekkel. Meg igazából ezen az intervallumon kívül is nagy szükség van arra, hogy megfelelő fényvédőt használjunk főleg a kicsik érzékeny bőrére. Mint már említettem nekem ezen a területen a Bioderma termékei váltak be a leginkább. 

img_20200701_183007.jpg

Az én abszolút kedvencem a Bioderma Photoderm Brume Solaire SPF+50 láthatatlan fényvédő testpermete. Ezzel tényleg annyira könnyű a fényvédő felvitele, mintha csak egy dezodort fújnánk magunkra. Ezt a gyerekeknél is nagyon könnyen tudom alkalmazni, hiszen akár úgy, hogy futok utánuk is megy a dolog. Amúgy azt is nagyon szeretem benne, hogy fújás közben még egy kicsit fel is frissít. Ez az a fényvédő, ami nélkül én nem tudom a nyarat elképzelni.

Most nálunk a családban újdonság a Photoderm Kid Spray SPF50+ gyereknek való fényvédője. Egy kicsit tartottam tőle, hogy majd kifújom a nehéz, ragadós naptejet, és azt majd hosszadalmas lesz bedolgozni a gyerekek bőrébe. Ha egyáltalán be tudom majd, és nem marad rajtuk egy látható fehér réteg, mint ahogy régen, kisgyerekként az enyémen is volt mindig. De nagyon pozitív meglepetésként ért, hogy ez egy könnyű textúrájú fehér krém, ami nagyon szépen terül el a bőrön, de nagyon gyorsan be is szívódik. Ezt ugyanolyan szívesen használom idén a gyerekeken, mint az előzőekben bemutatott testpermetet. 

img_20200712_205059.jpg

Idén még egy újdonsággal bővült a fényvédelemmel kapcsolatos tevékenységem, méghozzá egy arckrémmel. Bevallom őszintén, hogy eddig egyáltalán nem használtam fényvédőt az arcomra. Bár idén betöltöm a 35-öt, szerencsére nem nagyon vannak mélyebb ráncaim, viszont most már egyre inkább kezdem a megelőzést előtérbe helyezni. Így, fontosnak tartom, hogy napközben fényvédőt használjak az arcomra. Ezt igazából most akkor is megteszem, ha nem nagyon megyek ki a napra, vagy ha nem süt a nap. Most a mindennapos sminkem elkészítésének része lett, hogy ezt használom a reggeli hidratálóként. Bár egy kissé sűrű textúrájú krém, mégis gyorsan beszívódik és nem hagy nehéz, zsíros érzést. 

A Photoderma Spot-Age egy elég új terméke a Biodermának. Ez egy antioxidánsokkal megerősített fényvédő a hiperpigmentáció és a napsugárzás által okozott ráncok csökkentésére. UVA / UVB szűrőkkel ellátott krém, ami valódi belső biológiai védelmet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét.

Három aktív összetevőjének (C-vitamin, E-vitamin, Ázsiai gázló), valamint széles körű fényvédő szűrőinek köszönhetően magas fokú védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, stimulálja a kollagéntermelést, valamint minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát. 

 

 

Szép napot!

Marika

 

/A termékeket tesztelésre kaptam/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása