TesztelM Blog

Babaápolás az Uriage-el

2020. március 11. - TesztelM

Nem véletlenül van az a mondás, hogy "Olyan puha, mint a babapopsi". A kisbabáknak tényleg nagyon puha a bőre, de éppen ezért nagyon fontos, hogy ezt a puhaságot meg is őrizzük és főleg ezekben a hideg időkben még több gondot fordítsunk az ápolásra. A kisfiaimmal kipróbáltunk pár Uriage terméket.

Nem ezek az Uriage Bébé termékek közül az elsők, amiket használunk, mert a Baba Termálvizes orrspray-vel már volt pozitív tapasztalatunk. Vagyis volt negatív is, de az nem a terméknek köszönhető, ugyanis, mivel vész esetére mindig magamnál tartottam a pelenkázó táskában és sajnos a kupakja lejött így elillant belőle a gáz, szóval, nem tudtuk igazából az egész flakont elhasználni. De ez nem a termék hibája szerintem, ez a sokat rejtő táskák átka. Szerintem néha a pelenkázó táskák rosszabbak, mint a női táskák.

1575474403741.jpg

Az Uriage Babaápolással kapcsolatos termékei is a termálvíz jótékony hatásait biztosítják nem csak a bőrápolás, hanem a légutak és a szem ápolásánál is. A termékek hipoallergének, parabénmentesek, színezék- és alkoholmentesek és csak minimális tartósítószert tartalmaznak. 

Most három termékkel ismerkedhettünk meg.

1583915633251.jpg

Baba Tápláló Krémtusfürdő - Tisztító, tápláló fürdető, 1/3 rész testápoló tejjel

Anyukaként úgy gondolom, hogy egy jól megválasztott tusfürdő sokat segíthet, hiszen nem kell feltétlenül a testápolásra külön gondot fordítani, ha egy jó hidratáló fürdetőt választunk. Ennek a krémtusfürdőnek nagyon tetszik az illata, finom púderes, nem túl intenzív. Tetszik az állaga, jól elterül a bőrön. Fiziológiás pH értékű, szappanmentes összetétele kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és szépen hidratálja a bőrt. Ez mellett a nagyobbik fiamnak, Patriknak egyáltalán nem kellett testápolót használni, bőven elég volt ennek a tusfürdőnek a hidratálása.

Babasampon - Extra lágy, szappanmentes sampon

Azt hittem, hogy a fiúknál könnyebben megy a hajmosás és a hajápolás, fodrászkodás, aztán megszülettek a fiaim, és rájöttem, hogy nagyon nem. Persze vannak jobb és rosszabb alkalmak, de általánosságban kiabálással és ellenkezéssel zajlanak ezek a procedúrák. Ezzel a samponnal talán annyira nem voltak még szörnyű alkalmak, ezt nem tudom, hogy a samponnak tulajdonítsam-e vagy talán annak, hogy most annyira nem sűrűn mosunk hajat. Hiszen ilyenkor télen nincs az, mai nyáron, hogy a játék hevében saras, homokos, fagyis, vagy bármilyen más lesz a hajuk, amit muszáj azonnal orvosolni, a mostani heti egyet meg valahogy csak elviselik. De az biztos, hogy segít, hogy elvileg ez a sampon nem csípi a szemet, szóval egy gonddal kevesebb hajmosás közben. Átlátszó, géles állagú, kellemes púder illatú.

1583915676627.jpg

Baba Cold Cream - Tápláló védőkrém

Télen, a hidegebb időkben   szerintem mindenkinek szüksége lehet egy kis plusz bőrápolásra. Különösen igaz ez a picik bőrére. A nagyobbik fiamnál annyira nem, de a kisebbiknek pont akkor amikor megérkeztek ezek a termékek észrevettem, hogy nagyon ki van száradva a könyökénél és  a lábszárán a bőre, az arca pedig kicsit kipirosodott a fogzás okozta nyálzástól. Már az első használat után ez a krém nagyon sokat segített, 2-3 nap után pedig teljesen megoldotta ezeket a problémákat. Nagyon sűrű, zsíros állagú, igencsak nehéz krém, de nagyon szuper, pihepuha bőrt eredményez. Úgy vélem, hogy nem lehet rossz, mert bár a legkisebb még nem tudta elmondani a véleményét, de pozitív visszajelzésnek éreztem, hogy fürdés után nyugodtan tűrte, hogy bekenjem a kis testét, pedig ebben az időszakban nem a türelem a legfőbb erénye általában.

Nálunk az egész család meg volt elégedve ezekkel a termékekkel, így szívesen ajánlom bárkinek, és szerintem még egy dolog, ami pozitív, hogy az Uriage Baba termékek egészségpénztárban elszámolhatók.

 

Szép napot!

Marika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása