TesztelM Blog

Hello Ősz - dm Kedvencek

2017. november 02. - TesztelM

Szerintem nincs olyan dm-es nyereményjáték, amin ne vennék részt. Az ilyen helyzetek lehetőséget biztosítanak arra, hogy új termékeket tudjak kipróbálni. Éppen ezért szeretem a dm Kedvencek dobozokat is, ugyanis, kedvező áron lehet olyan termékekhez hozzájutni, amik mellett valószínűleg továbbsétálnék az üzletekben. Nem azért, mert másodrangú termékek, de sokszor nem az agyonreklámozott dolgok kerülnek bele, hanem ugyanúgy jó márkák, de kissé talán a figyelmen kívüliek.

1508939257097.jpg

Mi most is a család összes tagjának e-mail címével jelentkeztünk a megadott rendelési időben. És már sokadszorra a férjem nevével sikerült nyernünk. Valahogy ez mindig neki jön össze, bár ezt egyáltalán nem sajnáljuk. Neki megvan a nyerés öröme, nekem meg a doboz tartalma. Mindketten jól járunk. :)1509537336974.jpg

A mostani boxnál újítottak, vagyis inkább visszatértek a régebbi felálláshoz és már megint nem lehet előre tudni, hogy mi is lesz a jutalmunk. Jobban mondva, mit is vásárolhatunk meg. Ellentétben pár barátnőmmel, akiknek ez a felállás nem tetszik, nekem egyáltalán nem volt csalódás. De azért ehhez az is hozzátartozik, hogy én már csak azért is, hogy itt a blogon minél több mindent be tudjak mutatni az átlagnál talán nyitottabban állok ezekhez a lehetőségekhez. De azt is megértem, hogy ha valaki csak az átlagos beauty felszereléseket szeretné beszerezni, némi kísérletező kedvel, akkor nekik talán egy jobb lehetőség volt, amikor még ki tudták választani, hogy egy doboz tartalma tetszeni fog-e nekik vagy sem. 

Na, de nézzük, hogy mi is lapult a kis meglepetés dobozomban, azokkal az információkkal, amiket a benne szereplő kis lapon leírtak:

  • Helia-D micellás víz (110 ml):

1509536997739.jpg

A Helia-D Micellás Sminklemosó Víz kettős hatású, gyengéden tisztítja és ápolja is arcát. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is. A benne lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, alkohol vagy szappan használata nélkül. A benne lévő B5 provitamin táplálja a bőrt és segít a nedvesség visszapótlásában.

  • Gliss Kur Supreme Fullness sampon (250 ml):

1509536966924.jpg

A Gliss Kur regeneráló és hajszerkezet megújító megoldása a FIBERBOND KOMPLEX formulával, amely mélyen behatol a haj mátrix sejtjeibe, így feltöltve és erősítve a hajkötéseket. Az eredmény azonnali dús hatás és megerősödött hajszerkezet már az első használattól.

  • L'Angelica fresh deo roll-on (50 ml):

1509537048557.jpg

Aloe vera és búzavirág kivonatokat tartalmaz. Segít megelőzni a kellemetlen testszag kialakulását és a frissesség gyengéd, természetes érzetét nyújtja egész napon át. Alumínium-, alkohol- és parabénmentes.

  • alverde Big Drama Lashes szempillaspirál:

1509537120484.jpg

Speciális formájú dúsítókefével a vonzó pillantásért. A bio gyapotrostokat tartalmazó szálak gondoskodnak a szempillák optikai meghosszabbításáról. Holdkőporral és a bio jojobaolajjal. Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják.

  • trend IT UP Expert highlighter ceruza:

1509537084974.jpg

Selymes textúrájú szemvilágosító ceruza, mely a fényt visszatükrözi és optikailag fehéríti a szemet. Gyengéden vigye fel a belső szemzugba. Szemészetileg tesztelt.

  • Himalaya Herbals Barackos arcradír természetes E-vitaminnal (75 ml):

1509537024028.jpg

A rendszeres hámlasztás a mélytisztítás kulcsa. Barackmag szemcséket tartalmaz, amelyek gyengéden megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől és a mitesszerektől, és segíthetik a bőrmegújulási folyamatokat. A búzacsíra természetes E-vitaminban gazdag, táplálja a bőrt, hogy az puha rugalmas és ragyogó lehessen.

1509537431540.jpg

A 2990 Ft-os ár úgy gondolom, hogy megérte ezekért a termékekért, de azért nincs bennem az a "nagyon bravúrosan vásároltam" érzés. Viszont mindegyik terméket fogom tudni használni, mindegyik beilleszthető a hétköznapjaimba. Várom a következő jelentkezési lehetőséget. Én biztosan élni fogok vele. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása