TesztelM Blog

Ajándékot keresel férfiaknak? Tuti tipp a Trendhim!

2020. október 16. - TesztelM

Én általában baromi nehezen tudok a férjemnek ajándékot venni. Ő az a típus, akinek, ha szüksége van valamire, akkor azt gyorsan megveszi magának. Éppen ezért rettentő sok fejtörést okoz nekem, hogy meglepjem őt, főleg azért is, mert nem szeretek felesleges kacatokat ajándékozni.

Viszont most találtam egy oldalt, ahol megoldottnak látszik a problémám. Egy oldal, ahol csupa férfiaknak való ajándékötletet, és konkrét ajándékot lehet találni. Ez a webshop nem más, mint a Trendhim, ami egy dániai székhelyű online férfi kiegészítőkkel foglalkozó cég.

img_20201008_120415_1.jpg

Tovább

Szénási Krisztina - Születésnap

Könyvajánló

2020. október 12. - TesztelM

Mi lenne, ha beleláthatnál mások fejébe? Ha pontosan tudnák, hogy mit gondol a másik, valószínűleg olyan dolgokra is fény derülhetne, amit nem is gondolnánk...

img_20201011_131736_850.jpg

Fülszöveg:

Kivételes alkalom, ám messze nem példátlan. Összejön egy család, a rokonság apraja-nagyja, hogy együtt köszöntsék fel a Nagypapát a nyolcvanötödik születésnapján. De mi történik akkor, ha egy asztalhoz ültetünk két kamaszt, egy tökéletességre görcsösen törekvő édesanyát, egy kissé bohém művész házaspárt meg egy sikeres szoftverfejlesztőt? És még sok más, egymáshoz alig-alig passzoló rokont. Ilyen színes kavalkád e jubileumi vendégsereg. Csoda-e, ha ez az egyszerű együttlétnek induló, születésnapi köszöntő sorsfordítóvá válik többük életében? Pedig igazából nem is történik semmi különös. Vagy mégis?

Tovább
süti beállítások módosítása