TesztelM Blog

Szénási Krisztina - Születésnap

Könyvajánló

2020. október 12. - TesztelM

Mi lenne, ha beleláthatnál mások fejébe? Ha pontosan tudnák, hogy mit gondol a másik, valószínűleg olyan dolgokra is fény derülhetne, amit nem is gondolnánk...

img_20201011_131736_850.jpg

Fülszöveg:

Kivételes alkalom, ám messze nem példátlan. Összejön egy család, a rokonság apraja-nagyja, hogy együtt köszöntsék fel a Nagypapát a nyolcvanötödik születésnapján. De mi történik akkor, ha egy asztalhoz ültetünk két kamaszt, egy tökéletességre görcsösen törekvő édesanyát, egy kissé bohém művész házaspárt meg egy sikeres szoftverfejlesztőt? És még sok más, egymáshoz alig-alig passzoló rokont. Ilyen színes kavalkád e jubileumi vendégsereg. Csoda-e, ha ez az egyszerű együttlétnek induló, születésnapi köszöntő sorsfordítóvá válik többük életében? Pedig igazából nem is történik semmi különös. Vagy mégis?

Utazásra hívjuk az Olvasót. Nem egzotikus tájakra, hanem legbelső gondolatainkba, érzéseink mélyére vezet az út. Nem kevésbé rögös és járatlan út ez, mint messzi kontinensekre kalandozni, és talán éppen annyi meglepetést tartogat. A könyvben egybeér jelen, múlt és jövő, mialatt a valóságban a történet eleje és vége között csupán pár óra telik el. És a nap végére már semmi sem olyan, mint amilyen előtte volt.

Könnyed olvasmány volt, ami kikapcsolt, elgondolkodtatott, szóval mindazt tökéletesen hozta, amire szerintem egy jó könyvnek szüksége van.

Annyira jó volt olvasni, hogy ki, mit gondol a családi vacsora elején és utána. Annyira élet szagú volt az egész. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb családnál ez valóban így zajlik. De nagyon tetszett, hogy szinte minden esetben pozitív kicsengése lett a dolgoknak, mindenki átértékelte egy kicsit a problémáját és elhatározta, hogy megpróbál többet, jobbat kihozni a helyzetéből. 

img_20201012_123653.jpg

Oldalszám: 239 oldal

Kiadó: Erawan Könyvkiadó

Mennyi idő alatt olvastam el?: 2 nap

Összességében: Kikapcsolt, szórakoztatott, teljesen azt adta, amit vártam tőle. Nekem tetszett.

 

Szép napot!

Marika

 

/A könyvet köszönöm az Erawan Könyvkiadónak!/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása