TesztelM Blog

Tasmina Perry: Ház medencével - Könyvajánló

2018. augusztus 13. - TesztelM

Szeretem Tasmina Perry könyveit. Ez rövid időn belül a második könyv, amit tőle olvasok, de már alig várom a következőt. Nagyszerű a stílusa, csavarosak és izgalmasak a történetei. Jól megformált karakterek, szóval szerintem minden megvan benne, ami nekem kell egy jó könyvhöz.

1530289263832.jpg

Fülszöveg:

Egy halálos nyár

Jem Chapman számára ez élete lehetősége. Ki tudna nemet mondani egy meghívásra, hogy szálljon be egy nyaraló bérlésébe Hamptonsban? De amikor megtudja, hogy mi történt az előző nyáron, Jemet akaratlanul is kirázza a hideg.

Egy fialat nőt holtan találtak a ház kerti úszómedencéjében, belefulladt. A nyaralótársak azt mondjá, hogy Alice zavart volt. Sokat ivott. Nem tudott úszni...

Egy titok, amelyért ölni is érdemes.

Ahogy Jem egyre jobban megismeri elbűvölő új nyaralótársait, rájön, hogy mindegyiküknek van valami rejtegetnivalója. Mi történt valójában tavaly nyáron? És ki az, aki hajlandó volna bármeddig elmenni, hogy elhallgattasson valakit.

1529214448027.jpg

Van az a mondás, hogy "A pénz nem boldogít." Teljesen egyetértek vele. Erre tökéletes példát szolgáltatnak a jól megformált karakterek. A könyvben bemutatott emberek között is a látszat ellenére kevesen vannak megelégedve az életükkel. Hiába teheti meg valaki anyagilag, hogy ne dolgozzon, nem biztos, hogy boldog lesz azzal, ha nem kell semmit tennie. Hiába él valaki csodálatos környezetben, tehet meg bármit, ha közben le kell nyelnie azt a békát, hogy a párja néha-néha félrelép. Ebben a világban a csillogás és pompa mellett a felszínesség és az érzéketlenség uralkodik. Kicsit sem tudtam ezzel az élettel azonosulni, de jó volt bepillantani és látni, hogy emberek, akik azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak és mindent megkaphatnak mekkorát tudnak időnként koppanni.

Tetszik a borító, igazi nyári olvasmány élményét kelti bennem. Nem túl hosszúak a fejezetek, könnyen olvasható. Megfelelő a betűtípus. Jó volt ezt a könyvet kézbe venni.

Mennyi idő alatt olvastam el: kb. 1,5 hét

Oldalszám: 463 oldal

Kiadó: 21. század Kiadó

Értékelés: 4/5 

 

Szép napot!

Marika

 

/A könyvet köszönöm a 21. század Kiadónak./

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása