TesztelM Blog

Ezekkel a HERBioticum termékekkel ismerkedek. Az első benyomás mindenképpen pozitív. @herbioticum #herbio

2017. december 10. - TesztelM

24838416_332068823937674_8796705574738722816_n.jpg_640x638

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Cindi Madsen: Hamupipőke, menj a búsba! - Könyvajánló

Hogyan NE csókolj meg több békát?

2017. december 09. - TesztelM

Nem szeretem előre lelőni a poént, de ez nagyon régóta a legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Humoros, egyáltalán nem csöpögős, eredeti, nagyon jópofa. Fordulatos, de kicsit sem vontatott, pedig a beteljesülés jócskán várat magára. Egyszerűen zseniális könyv. De hogy miért is?

Először a címe fogott meg. Figyelemfelkeltő, és roppant találó. Hiszen melyik nő szeretne békákat csókolgatni. Aki megtalálta a hercegét azért nem, aki még keresi, az szintén nem vágyik rá. Az ötlet meg szerintem zseniális, hogy a exeket Disney hercegekhez hasonlítják

1512505201964.jpg

Fülszöveg:

Gondoltál már rá, melyik Disney-hercegnek felelnek meg a volt pasijaid? Ki lenne Hamupipőke párja, aki örömmel táncolt a lánnyal? Persze a kulimunkára már az egyik alkalmazottját küldte, hogy keresse meg a cipő tulajdonosát. Kire osztanád a meg nem értett művészlelket a Szépség és a szörnyetegből? És ki játszaná a munkamániás Robin Hoodot? 
Darby Quinn olyan lány, aki régóta nem hisz a tündérmesékben. Kudarcos kapcsolatai után úgy dönt, le kell vonnia a megfelelő következtetéseket: 
Tilos randizni olyannal, aki teljesen rá van szervülve az autójára. 
Ha valaki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, az így is van. 
Képtelenség megváltoztatni a férfiakat. 
Van néhány nem lehetetlen eset. De ők nem számítanak, mert a Sors annyira mocskos dög. 

Ám egy napon Darby megismerkedik az észbontóan szexi Jake-kel. Elsőre a férfi tényleg kedvesnek, megbízhatónak és teljesen normálisnak látszik. Vajon már róla is rajzolják az új hercegfigurát a Disney-stúdióban? Vagy ő lesz Darby életében az üdítő kivétel, aki erősíti a szabályt?

Ha tudni szeretnéd, hogyan NE csókolj meg több békát, neked való ez a USA Today bestseller. Hangosan röhögős, pimaszul őszinte és fergetegesen szórakoztató női regény. 


1512505162865.jpg

Azt hiszem, hogy a legtöbb nő szeretne ilyen lenni, mint a Darby. Sikeres, vagány, szókimondó és gyönyörű. Az a nő, aki után minden férfi megfordul. Akinek lehengerlő a humora, csábos és szexi. Aki, mindig tudja mit kell mondani. De aztán rájövünk, hogy mindez hiába van, ha a csalódás őt sem kerülte el bármennyire is jól indultak a kapcsolatai. Túl sok kudarc, akárcsak a mi életünkben. Hiszen hányan voltunk már ugyanebben a cipőben és mondtuk azt, hogy most biztosan nem vágyunk kapcsolatra? Hányan fogadtuk már meg, hogy egy időre kerülni fogjuk a másik nemet? Szerintem ezért nagyon könnyen tudunk azonosulni a hölgy karakterével.

És persze megjelenik a férfi, aki bizonyítani szeretne. Aki nem ront ajtóstól a házba, lassan kivárja a sorát, megdolgozik a bizalomért, már amennyire hagyják. Tipikusan az a férfi, akibe minden nő bele tudna szeretni. Jó talán nem mindenki, hiszen más-más típusra gerjed mindenki, de azért biztos, hogy nagyon sokan mindent megadnánk egy ilyen férfiért.

Imádtam ezt a könyvet. Azt hiszem, hogy ez most egy olyan könyv, amit több mint valószínű, hogy nem utoljára olvastam. Kifejezetten üdítő volt, hogy nem volt benne szexjelenet. Meg tudott állni az írónő a flörtölős, szívdobogtatós, bizsergetős jeleneteknél és így volt tökéletes.

Ajánlom ezt minden szinglinek, hogy lássák igenis, van remény, csak hinni kell és eljön a herceg. Bár lehet, hogy addig meg kell majd még csókolni egy pár békát, de végül megéri. Ajánlom, viszont azoknak is, akik már megtalálták a hercegüket, mert ugye néha jó nosztalgiázni és emlékezni, hogy előttünk is göröngyös út állt, amíg megtaláltuk az Igazit. 

Mennyi idő alatt olvastam el?: Kb. 1 hét, nehezen tudtam letenni. (annak viszonylatában, hogy mennyi időm van olvasni nagyon jónak számít) 

Kiadó: Lettero Kiadó            Oldalszám: 400

 

(A könyvet köszönöm a Lettero Kiadónak)

Krémmánia Beauty Box - 2017 november

2017. december 06. - TesztelM

Nagyon szeretem a Krémmánia oldalát. Ha valamilyen termékkel kapcsolatban esetleg kérdések vannak bennem, akkor nagyon sok esetben hívom a honlapjukat segítségül. De ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Éppen ezért úgy gondolom, hogy azok a lányok, akik egy ilyen oldalt működtetnek, biztosan tisztában vannak azzal, hogy milyen termékekből tudnak úgy összeállítani egy meglepetés dobozt, hogy a lehető legtöbb nőnek okozzon örömet. Ráadásul, szerintem az ára sem elrugaszkodott. Éppen ezért szerettem volna én is boldog tulajdonosa lenni a legújabb összeállításuknak is.

1512505139019.jpg

Ez a doboz a Krémmániának a harmadik összeállítása, nekem viszont a második tőlük. Ebben talán az előzőhöz képest több sminktermék kapott helyet, sokak nagy örömére, de azért bőrápolási termék is voltak a termékek között. És, hogy miket is rejtett a box? Lássuk:

1512514000884.jpg

  • Artdeco Szemhéjalapozó (5 ml):

Nem igazán szoktam ilyen termékeket használni. Bármennyire is próbálkozok a helyes sminkelés elsajátításával, valahogy a szemhéjfestés az, ami nem nagyon vonz. Nálam a szemsmink egy szemceruzával és egy szempillaspirállal ki van pipával. Így nem hiszem, hogy ezt a terméket fel fogom használni, de amúgy is tervezek egy nyereményjátékot, szerintem azzal olyan helyre kerülhet, ahol örülni fognak neki. :)

  • Kell A Púder szemhéj ecset

Az ecsetekkel még csak most barátkozok, de ilyen még például nem volt. Egyszer talán majd megtanulom őket használni.

  • L.O.V. Unexpected Eyeshadow Metalic (minta):

A bejegyzés elején már leírtam a véleményem a szemhéjpúderekről, így nem írnám le újra. Amúgy ez egy kifejezetten szép színű minta.

  • Makeup Revolution pirosító (2,4 g):

A másik amit nem sűrűn használok, az a pirosító. Amúgy a Makeup Revolutionról is nagyon jókat olvastam már, bár még egyik terméküket sem próbáltam. Most itt a lehetőség.

1512513871124.jpg

  • Bioderma Hydrabio szérum (15 ml):

Szeretem az ilyen pici kiszerelésű hidratáló krémeket, mert bár nem sokat utazok, de bárhova megyek viszek magammal egy kis túlélő pakkot, ami hasznos, kis kiszerelésű termékekkel van tele. 

 1512513931332.jpg

  • Catrice Volumizing Lip Booster ajakdúsító szájfény (5 ml):

A mellékelt kis tájékoztatón nagyon kecsegtető dolgokat írtak róla, viszont a terméken lévő leírást amikor megnéztem láttam, hogy sajnos ez sem az én termékem. Amúgy nagyon szeretem a szájfényeket, viszont a mentolt annál kevésbé. Annak aki szereti biztos egy szuper választás lehet, mert elvileg dúsít és meglepően tartós is. 

  • Catrice Glam&Doll False Lashes szempillaspirál (9,5 ml):

Ez a szempillaspirál már nálam átesett a tesztelésen, mert volt már valamilyen másik dobozban és nagyon bevált. Szerintem szép hosszú, különálló pillákat varázsol. Én nagyon szeretem ezt a szempillaspirált.

 1512505097416.jpg

  • Desigual Fresh Bloom Edt (15 ml):

Nagyon finom virágos illatú parfüm. Tetszik a kis kiszerelés így bármikor magammal tudom vinni, teljesen táskabarát.

  • Essence Sweet Cherry mini körömreszelő (utazó méret):

Egy körömreszelő bármikor jól jöhet. És szerintem elengedhetetlen kelléke egy női táskának, főleg, ha ráadásul még ilyen kompakt méret is.

1512504887514.jpg

  • Nivea Q10 Plus C energetizáló ránctalanító éjszakai arckrém (40 ml):

Az arckrém használat sosem volt az erősségem. De azért így 30 felett már sajnos oda kell figyelnem, ráadásul anyaként néha a fáradtság igencsak meglátszik az arcomon. Este több időm van magammal foglalkoznom, így ezt az éjszakai krémet biztosan be fogom illeszteni az esti rutinomba. Első benyomás alapján nagyon jó állagú, kellemes illatú krém, ami finom puhává varázsolja az bőrömet. 

  • Nivea Aloe & Hydration testápoló tej (250 ml):

Nagyon szeretem a Nivea testápolókat. Szerintem szuper jól hidratálnak és ilyenkor télen meglehetősen nagy szükségem van rá. Nagyon finom illata van és finom puha, bársonyos bőrt eredményez a használata. Nálam nagyon pozitív az első benyomás.

1512513966761.jpg

  • The Body Shop mandulatej & méztusfürdő (60 ml):

Már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni valamilyen The Body Shopos terméket. Annyira sok jó dolgot látok tőlük, leginkább az illatkombinációi és a testvajai azokat, amikről eddig ódákat hallottam. Éppen ezért én nagyon örültem ennek a kis tusfürdőnek. Nagyon finom édes illata van, azt, hogy fürdésnél hogy teljesít még nem teszteltem.

 1512425467724.jpg

A termékek mellett már volt benne 3 kupon is. (The Body Shop, Cipőpláza, Magazin előfizetés)

Összességében teljesen elégedett vagyok a dobozzal, mert bár van pár termék, amiket nem fogok belőle használni, de azok, amiket viszont igen, azoknak nagyon örülök.

TesztelM tipp - Gránit mosogató tisztítása

2017. december 04. - TesztelM

A szüleimtől kaptuk a konyhabútorunkat nászajándékba. Amikor kiválasztottuk teljesen beleszerettem a gránitmosogatóba. Úgy gondoltam, hogy majd megkönnyíti az életünket, mert az Inox folyton foltos maradt és ezt mennyivel egyszerűbb lesz majd tisztán tartani. Hát tévedtem. Nagyon sokáig nem tudtam elérni, hogy tiszta legyen, mert nagyon könnyen megfogták a csapba kerülő színes dolgok. Próbáltam mindenféle tisztítószert, de egyik sem vált be igazán. Egészen addig, amikor valahol olvastam róla, hogy egyszerűen csak töményen kell körbelocsolni Domestossal, hagyni, hogy szépen lefolyjon és elvégezze a dolgát. Kb. 10-15 perc után olyan, mintha teljesen úgy mosogatóm lenne. :)

süti beállítások módosítása