TesztelM Blog

Sue Fortin: A lány, aki hazudott - Könyvajánló

2017. október 06. - TesztelM

Szeretem a thrillereket filmben és könyvben egyaránt. Leginkább azokat szeretem, amik gondolkodásra késztetnek, izgalmasak, de nem félelmetesek, vagyis nem túlzottan félelmetesek. Egy kicsit úgy érzem, hogy mostanában túl sok nagyon szerelmes, nagyon romantikus könyvet olvastam, szóval kellett egy kis izgalom, ezért nagyon örültem Sue Fortin legújabb könyvének. 1507226242230.jpg

Fülszöveg:

Erin és Roisin barátok voltak, aztán egy halálos baleset mindkettejük életét összezúzta. Majd Roisin felfedezi Erin azóta, egy évtizeden át őrzött titkát, és eltökélten igyekszik elérni, hogy Erin megfizessen a hazugságokért.
Erin azonban nem akarja újra felvenni a kapcsolatot Roisinnal. Új életet kezdett Londonban, nem áll szándékában újra hazatérni. Mikor viszont apja rejtélyes körülmények közt súlyos balesetet szenved, nincs választása: haza kell térjen, és szembe kell nézzen egykori osztálytársával - és saját múltjával is. Erin tudja, ha nyilvánosságra kerül a titka, annak katasztrofális következményei lehetnek.
Mikor Roisin váratlanul eltűnik, minden gyanú Erinre terelődik. Mindent megtenne a családja védelmében, de vajon milyen messzire kész elmenni, miközben az óra ellene dolgozik?

Nem mondanám, egy olyan igazi végigizgulós olvasmánynak. Az a fajta könyv, ami nagyszerűen ötvözi a romantikus történetet és a thrillert. Az elején egyértelműen elindul egy izgalmas, körömrágós, vajon mi lehet a titka találgatás, ami a sztori előre haladtával egyre inkább egyértelművé válik. Már az előtt rá lehet jönni, mielőtt olvasnánk. 

Éppen ezért, a könyv közepe felé, már nem is tudtam, hogy milyen könyvet is olvasok, mert inkább tűnik egy női olvasmánynak, de a lehető legpozitívabb értelemben. Nincs csöpögés, nincs túlzás, nincs részletes, hosszan taglalt szexjelenet. Van viszont vonzalom, tisztázatlan érzések, zűrös múlt. 

A végén pedig nem várt fordulatok, amik újra izgalmat visznek bele még a lezárás előtt. És természetesen a teljes happy end mindenki számára.

1506352852795.jpg

Nekem nagyon tetszett ez a könyv. Élveztem, elejétől a végéig.

 

A könyvet köszönöm az Álomgyár Kiadónak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása