TesztelM Blog

Az Arab - Könyvajánló

2017. április 10. - TesztelM

Tudom, hogy sokan nem értik meg, de én szívesen olvasok erotikus könyveket is. Én nem pornónak látom őket, szerintem igenis lehetnek élvezetes olvasmányok. Nagyjából mindegyik egy romantikus történet erotikával fűszerezve. Véleményem szerint nincs olyan olvasmány, ami mindenkinek megfelelne, mivel mindannyian mást szeretünk, mert mások is vagyunk. A szerelmes könyvek kedvelőinek azért mindenképpen ajánlom, hogy egyszer tegyenek egy próbát ebben az irányban is, hátha pozitívan csalódnak majd. :) Szerintem egy jó választás lehet erre Az Arab.

1490613830425.jpg

Régebben láttam már, hogy létezik ez a könyv, de valahogy, talán azért, mert sosem vonzott igazán a muszlim világ, egyáltalán nem éreztem késztetést arra, hogy Az Arabot a kezembe vegyem. Aztán most, hogy édesanyám, aki szintén nagy könyvmoly, kölcsön kapta és nem mellesleg nagyon dicsérte, felkeltette az érdeklődésemet.

Sokkal jobban megfogott, mint az valaha is gondolni mertem. Számos dolog volt rettentő szimpatikus ebben a könyvben.

Én olvastam a Szürke ötven árnyalatát és én szerettem, de utólag belegondolva, azért néha kicsit túlzásba vitték a szerelmi jelenetek leírását. Ebben a könyvben nem  hosszasan taglaltak egy-egy szexuális aktust, hanem a lényeg leírása után le tudták zárni és nem fejtették ki minden egyes mozdulatot és az azt kiváltó érzéseket részletesen.

1490613868566.jpg

Nagyon sok mindent tudhatunk meg az arab világról, amik néha kifejezetten meghökkentőek voltak. Jó volt úgy olvasni ezekről, mintha tényleg egy muszlim ember tárulkozna ki előttünk őszintén. Sok minden derült ki a vallásukról, a nők - férfiak viszonyáról, a párválasztási szokásaikról. Kifejezetten érdekes volt.

Végigkövethetjük egy férfi személyiségváltozásának szakaszait, amit az igaz szerelem megtalálása kelt életre. 

A történet egy szaúdi hercegről és egy magyar nőről szól. Arról, hogyan alakulhat ki bármi is úgy két ember között, hogy két teljesen különböző világban élnek. A férfi üzleti ügyben érkezik Magyarországra és tolmácsként kerül mellé egy nő, aki sok mindent megváltoztat benne.

Tényleg nagyon tudom ajánlani, bár a befejezése nem pont az volt, mire számítottam. Mivel ez nem egy mostani könyv, hanem már 2015-ös, így már az írónő, Borsa Brown, már több részt is megjelentetett, a következő Az Arab szeretője, ami a nő szemszögéből mutatja be a történetet. Kíváncsi vagyok arra is. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása