TesztelM Blog

Málnás túrótorta liszt nélkül. Finom lett

2018. június 10. - TesztelM

33886359_392898361226071_7999010893809582080_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Természetes hajápolás nőknek és férfiaknak

Drops és Blade termékeket teszteltünk a férjemmel

2018. június 07. - TesztelM

Nagyon szeretem az olyan kisebb cégek termékeit kipróbálni, akik nem tömegcikkeket gyártanak, hanem minőségi, egyedi termékeket. Úgy érzem, hogy nekik pont a méretükből kifolyólag is a valóban használható, sőt kiváló termék előállítása a céljuk.

Azt hiszem, hogy az, hogy mit is várok el egy sampontól az utóbbi évek során jócskán átértékelődött bennem. Régebben megszállottan kerestem azt a sampont, amivel heti egyszer, max. kétszer kell hajat mosnom. Mostanra rájöttem, hogy mivel én szeretem a frissen mosott haj érzetét, ezt valószínűleg egyik samponban sem fogom megtalálni, mivel tényleg elég gyorsan zsírosodó hajam van. Éppen ezért elfogadtam azt a tényt, hogy nekem két-három naponta hajat kell mosnom. Nincs is egy olyan állandó sampon, amit használnék, szívesen váltogatom őket, most a kutakodásaimnak szerencse a Drops hajápolókra találtam rá, akik lehetőséget biztosítottak, hogy kipróbálhassam pár terméküket.

1523563969772.jpg

A Drops hajápolók vegyszerek, SLS, kőolajszármazékok és pálmaolaj nélkül készülnek, ezért teljesen nyugodtan használhatja bárki, még azok is, akik nagyon tudatosan válogatják meg a kozmetikumaikat. A termékek kézzel készülnek és 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak rá, ha esetleg valaki mégsem lenne vele megelégedve. 

Az első benyomásom mind a samponról, mind a balzsamról nagyon pozitív volt. Először is, már az egyeztetés során is nagyon kedves kiszolgálással találkoztam. Lehet, hogy nem mindenkinek, de ez nekem sokat tud adni egy termékhez. Aztán nagyon tetszik a csomagolás. Szuper a kupakja, nem a felhajtós, hanem csak a lenyomós fajta, amivel nagyon kényelmes és egyszerű a sampon és a balzsam kinyomása is. Aztán a következő az illat volt, ami megfogott. Nem gondoltam volna, hogy kismamaként is hozzájutok egy Pina Colada élményhez, de ez mégis összejött, ugyanis ennek a hajápolási családnak egy az egyben olyan az illata. Egyszerűen mennyei.

1528370095980.jpg

A használat során is más élmény, mint  drogériás társainál, ugyanis egy kicsit sem habzik, de egyáltalán nem zavaró. Bár ennek köszönhetően talán azt lehet mondani, hogy kicsit sem gazdaságos. Viszont egyszerűen fantasztikus az a hatás, amit el lehet vele érni. Ugyanis régen használtam már olyan sampont, ami után a hajamnak van tartása, azt érzem, hogy van tömege. Dús, selymes és az én kevés és vékony szálú hajam is sokkal jobban formázható, kezelhető. Nagyon elégedett vagyok vele, de a sampon után a balzsam használata mindenképpen ajánlott, mert elég száraz hatása van még vizesen, csak a sampont alkalmazva. Bár nem próbáltam azt, hogy utána ne használjam a balzsamot, de az az érzésem, hogy nem is szeretném ezt megtenni, mert a kettőt együtt érzem igazán hatékony párosnak.

Most nem csak én kaptam tesztelésre lehetőséget, hanem a férjem is kipróbálhatott egy kifejezetten férfiaknak tervezett termékcsaládnak az egyik tagját. Ez a termékcsalád a Blade. A termékek között nagyon sok készítmény van szakállas és bajszos urak számára, de mivel Balázsnak nincs egyik sem, így a választása egy mentol illatú samponra esett. 

Úgy gondolom, hogy manapság már egy férfinek sem mindegy, hogy mit használ a saját testén, legyen ez egy tusfürdő, sampont, vagy akár egy krém. Szerintem az urak is sokkal inkább igyekszenek minőségi termékeket beszerezni, vagy hagyják, hogy mi nők, azt vegyünk nekik. :)

1523563922939.jpg

A BLADE egy tökéletes választás lehet, hiszen természetes alapanyagokból, kézzel készült szakállápoló- és formázó, valamint bőr- és hajápoló termékei vannak. (Termékek: Szakállolaj, Szakállvaj, Bajuszwax, Szakállmosó, Aftershave, Sampon)

A mentol illatú samponnal kapcsolatban azt tudnám tolmácsolni Balázs tapasztalatai alapján, hogy egy igazi Mentol-sokkot kaphatunk, ami nem csak jól tisztít, hanem eszméletlen módon frissítő hatású is. Emellett még mindenképpen előnye a többi samponhoz képest, hogy a mosás után érezhető kellemes érzés is sokkal tartósabb. Az egyetlen először furcsa, bár megszokható dolog, a habzás hiánya volt. (Mint utána néztem, ez az SLS mentesség következménye, ami a habzásért felelős, viszont rengeteg káros következménye lehet, szóval szerintem érdemes erről lemondani, és megszokni a kissé krémes állagú samponozást.) 

Összességében azt kell mondanom, hogy mindketten nagyon elégedettek voltunk a termékekkel tesztelés során, és bátran tudjuk ajánlani őket bárkinek. 

Szép napot!

Marika

süti beállítások módosítása