TesztelM Blog

Nemrég érkezett hozzám pár termék, amiket már el is kezdtem használni. Hamarosan olvashattok róluk a blogomon is. @bladecosmetics #drops #tesztelesreerkezett #tesztelés #sampon #balzsam #hajápolás

2018. május 04. - TesztelM

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Ma végre sikerült kitenni a legújabb cikkem, amiben a tavaszi Mommy Mia doboz tartalmát ismerheritek meg. Még mindig lehet belőlük rendelni! Szerintem nagyon szuper lett! @mommymia.hu @yamuna_natural_beauty @biobaza_hu @waterwipes.hungary @cibi_ujraszalveta @babydent_hu @glamoriginalbynature @ziaja_international #pagonykiado #mommymiabox #meglepetésdoboz #mommymia #blog #hungarianblogger #tesztelm

30905376_179755276184214_413090658903916544_n.jpg_640x800

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Mommy Mia 2018. tavaszi kiadás

Őszintén megmondom, hogy a mostani Mommy Mia dobozt nem terveztem, hogy megrendelem. Valahogy ki is ment a fejemből, meg amúgy is. De találtam egy bejegyzést, amiben olvastam, hogy mennyire nemes céljuk van most a Mommy Miás lányoknak, hiszen az eddig hirdetésre fordított kiadásaikat, most nem ugyanerre a célra áldozták, hanem ezt és még a rendelések után is bizonyos összeget felajánlottak az Együtt a Daganatos Gyermekért Alapítványnak. Ez annyira szimpatikus volt, hogy úgy döntöttem, ennek én is részese akarok lenni. 

És azt hiszem most először mondhatom azt, hogy tökéletesen, maradéktalanul elégedett vagyok ezzel az összeállítással. Minden, ami benne volt használható számunkra. 

1524896797986.jpg

Ennek a doboznak a bemutatását egy videóban terveztem bemutatni, de az valahogy nem jött most össze. Pedig még régebben csináltam egy ilyen videót, ami nem került ki sehova, de Patrik egyszer rátalált a gépemen és imádja. Azóta, ezzel a mostani dobozzal azt játszotta, hogy ő mutatja be a doboz tartalmát. Talán a következő alkalommal majd erről készítek egy videót, mert eszméletlen édesen csinálja. :)

1524896238347.jpg

De ha már megrendeltem, akkor nem akartam kihagyni a bemutatását. Mostanában ez volt az utolsó Mini dobozunk, ugyanis Patrik szeptemberben óvodába megy és ugyanabban a hónapban érkezik a kistestvére is, szóval a Baby és az Ovis doboz is aktuálisabb lesz számunkra. :) De akkor lássuk is, hogy mit rejtett ez a szuper doboz.

 

  • BIOBAZA Kids hab- és tusfürdő: Tervezem már egy ideje, hogy kipróbálok valamit, de azt nem is tudtam, hogy vannak gyerekeknek szánt termékei is. A hab- és tusfürdő gél nálunk telitalálat volt, ugyanis az egész családunk nagyon szeret habfürdőt venni, bár talán ez hidegebb időben gyakrabban fordul elő. Nagyon finom dinnyés illata, igazi nyári van.

1524896089759.jpg

  • Yamuna szappanok: Egy citromfüves és egy mézes szappan volt a dobozban. Talán ez az egyetlen termék amit nem biztos, hogy mi fogunk elhasználni, de úgy gondolom, hogy valaki a családban biztos örülni fog neki.  Amúgy, amit eddig a Yamunától próbáltam, azzal mindig elégedett voltam.

1524896176874.jpg

  • Babydent Jack N' Jill bio fogkefe és fogkrém: A megfelelő fogápolás nagyon fontos, éppen ezért nem lehet elég korán kezdeni. Már az első fogacskáknak is szükségük van a megfelelő tisztításra. Ez a fogkefe kifejezetten a kisgyermekek részére lettek kifejlesztve, ráadásul újrahasznosított anyagokból készültek. Ami még esetleg fontos lehet, egy cuki dizájn, amivel a kicsik még szívesebben veszik a kezükbe. Azt hiszem, így már minden megvan ahhoz, hogy tökéletes legyen a napi rutinhoz.

1524896206525.jpg

  • Berg Judit: Maszat a fodrásznál: Ez volt az, ami igazán nekünk szólt. Ugyanis Patrik nem igazán kedveli a hajvágást, és azt hiszem most nagyon enyhén fogalmaztam. Én szívesen segítek neki a dolgok megértésében és megismerésében azzal, hogy az életében aktuális kérdésekről meséket olvasunk. A könyvet nagyon szereti, de leginkább azt, amiben Maszat az uszodába megy. :) Sajnos a problémánkat nem oldotta meg a könyv, de egy újabb szuper történettel bővült az esti mese kínálatunk.

  • WaterWipes utazó csomagos popsitörlő Már láttam ezt a márkát, talán az Instagramon, de még sosem néztem utána, hogy honnan is lehetne beszerezni, mivel üzletben még nem láttam. Most lehetőséget kaptunk rá, hogy kipróbáljuk, és a kuponoknak hála, akár még kedvezményesen be is tudunk belőle szerezni, ha bejön. Amúgy amióta megszületett a kisfiam azt nem értem, hogyan tudtam eddig úgy elindulni otthonról, hogy nem volt nálam popsitörlő. :)

1524895997806.jpg

  • Ziaja kecsketejes nappali arckrém mini (10 ml): Már kaptam máshol is ilyen kis mintákat, így ezt én már próbáltam. Elégedett vagyok vele, kellemes illat, jó állag, megfelelő hidratálás. Ráadásul én szeretem a mini termékeket, mert kevés helyet foglalnak, ráadásul utazások alatt is tökéletes megoldást jelenthetnek.

1524896152135.jpg

  • Cibi Élelmiszerbiztos Újratasak: Nagyon becsülöm azokat az embereket, akik nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, én sajnos nem igazán tudok ilyen lenni. Persze egy-két dologra azért odafigyelek, de nem minden helyzetben a környezettudatos megoldás az első ami eszembe jut. Ez a zacskó, viszont egy tökéletes megoldás, hogy egyel több dolgot tegyünk a környezetünk érdekében. Könnyen tisztítható, és valóban nincs szükség az eldobható zacskókra. Csodálatosan használható akár gyümölcsök csomagolására is. És természetesen nem lehet elmenni a nagyon cuki dizájn mellett sem. Én már most nagyon szeretem ezt a kis tasakot.

1524895855993.jpg

  • GlamOriginal makeup by Nature pirosító: A kisfiam születése óta a legnehezebb dolog az, ha magamra kell költenem. Ha Patriknak, vagy a férjemnek kell vennem valamit, akkor azzal semmi gondom, de sajnos, ha már rólam van szó, akkor bizony sűrűn lép fel a lelkiismeret furdalás. Éppen ezért jó, hogy ebbe dobozba nekem is szántak ajándékot. És külön tetszik, hogy ez egy natúr kozmetikum. Köszönöm szépen. 

1524894161308.jpg

Ma ránéztem a mommymia.hu oldalra és azt láttam, hogy még mindegyik csomag kapható, szóval még mindig nem késő rendelni ezekből a dobozokból. Most már a cikk elolvasása után a meglepetés élménye nem lenne meg, de azt hiszem, hogy a benne lévő hasznos termékek kárpótolhatnak mindenkit. Nekünk az összes doboz közül ez lett eddig a kedvencünk. 

Ti rendeltetek már valamilyen meglepetés dobozt?

1524896865472.jpg

Szép napot!

Marika

süti beállítások módosítása