TesztelM Blog

Pixibox - 2017 március

2017. április 03. - TesztelM

Megrendeltem az első Pixiboxomat. Valójában rendeltem már a Pixitől, de az az Adam & Eve kiadás volt, amiben női és férfi termékek egyaránt voltak. Ez most kifejezetten nekem szólt. 

Az előző hónapban Pixibaget lehetet volna rendelni, amin azért elgondolkodtam, mivel annál egy kozmetikai táskában küldik a termékeket. Viszont annak a tartalma most csak dekorkozmetikumokkal volt tele, ezért nem mertem belevágni. Nagyon szeretnék megtanulni sminkelni, az elhatározásom már megvan, de sajnos a gyakorlati részig még mindig nem jutottam el. Ez a Pixibox, szintén tartalmaz dekor termékeket is, viszont ez mellett más termékeket is. Így már bátrabban nyomtam rá a pixibox.hu oldalán található Megrendelés gombra. :)

img_20170323_180612_489.jpg

 A doboz tartalma:

  • MUDMASKY Mérlegtelenítő, Tisztító, Helyreállító Arcmaszk (20 ml, utazó méret): Mostanában kezdtem el arctisztító termékeket keresni. Ez az arcmaszk nagyon tetszik. Nem volt kellemetlen addig, amíg az arcomon volt, nem húzott, égetett.  Tudom sokan mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni, én mégsem szeretem azokat a termékeket, aminek a használata kellemetlenségekkel jár. Ezt az arcmaszkot száradás után csak hideg vízzel le kellett mosni és kész. Utána nagyon sima lett a bőröm és azt vettem észre, hogy a pórusaim összehúzásában is segített ez a kezelés. 

    1490638690189.jpg

    1491206247982.jpg

  • URIAGE Termál Hidratáló Szemkörnyékápoló Gél-krém: Mivel arckrémet sem nagyon használtam, a szemkörnyékápoló még távolabb állt tőlem. Most viszont nagyon szívesen próbálok már ki bármit. Jó, hogy az első tapasztalatom ezzel a termékkel lehetett. Jó az állaga, nagyon gyorsan felszívódik, nincs semmilyen illata. Megvan minden olyan tulajdonsága, amilyennek egy jó szemkörnyékápolónak lennie kell. 

1490638769492.jpg 

  • URIAGE Termál Light Hidratáló Arckrém normál-kombinált bőrre (3 ml, minta):  Nagyon tetszenek azok a termékminták, amik nem kis tasakban vannak, hanem igazából mini termékek, mert könnyebben használhatóak és persze cukibbak is. Ez az arckrém az én bőrtípusomra való, szóval telitalálat.
  • URIAGE Termál Hidratáló Szérum vízhiányos bőrre (3 ml, minta): Ezt a terméket még nem próbáltam, de ha a többi URIAGE termékből indulunk ki, akkor szerintem ebben sem fogok csalódni. 

1490638714698.jpg 

  • Revlon - pirosító púder: Életem első pirosítója. Eddig sosem használtam még, éppen ezért, még nem próbáltam ki az arcomon. Első ránézésre a dobozában nagyon sötétnek tűnt, de a kézfejemre kenve, már sokkal lágyabb, világosabb színt láttam. Nagyon jó lesz arra, hogy megtanuljam a pirosító használatát. :) 

1490624524196_1.jpg

  • Clinique Chubby Stick Instense Moisurizing Lip Color Balm - ajakápoló rúzs - Super Strawberry: Ez lett az egyik kedvenc termékem, pedig első ránézésre nagyon megijedtem tőle, hogy sötét lesz, márpedig én nem nagyon hordok intenzív színeket. De felkenve visszafogott, szép színt ad az ajkaimnak és ez mellett kellemesen hidratál. Már most szeretem.  

1490638812479.jpg 

  • Nina Ricci Rose Extanse női parfüm (1,5 Mml, minta): Ez a parfüm szerelem első fújásra. Nem nagyon szoktam parfümöt venni, valamiért arra adok ki a legnehezebben pénzt. Sose volt még ilyen kategóriájú és árú parfümöm. Ha vennék, akkor az biztos, hogy ez lenne az, mert amikor ezt szagoltam meg, akkor azt éreztem, hogy ez az illat én vagyok. A dobozban mellékelt tájokoztató füzet leírása is nagyon tetszett: "A rózsa maga. Mint egy meghitt szenvedély, ez az illat a nők érzéki álmait öleli fel. Az új Eau de Toilette Sensuelle egy könnyed felhő: egy rózsa bájos rezdülése, a bőr érzéki vonzerejével szövetkezve. Rose Extase: a lángra lobbanó rózsa."  

1490638657749.jpg 

  • Michal Negrin táska: Sok helyen láttam már Michal Negrin kiegészítőket, éppen ezért nagyon kíváncsi lettem, amikor a termékek beharangozásánál ez a név is felmerült. Ezt nem feltétlenül jó értelemben mondom, ugyanis nekem a legtöbb ékszer és ruha egy picit, hát giccsesnek tűnt. Én jobban szeretem a letisztult, egyszerűbb termékeket. Viszont ez a bevásárlótáska nekem nagyon tetszik. Valamiért ezt nem érzem soknak. Jól néz ki a szütyő, amibe a táskát lehet tenni, jó az anyaga, egyszerűen szeretem. Nem gondoltam, hogy ez lesz az egyik kedvenc termékem a boxból. :) 

1490638995335.jpg

  • Michal Negrin, Palmers kupon: Mindkét helyre egy 20 %-os kupont kaptunk. A Palmers kuponnak örülök, mert ahogy eddig láttam gyönyörű, szexis, nőies, szóval csodaszép fehérneműik vannak. Egyik boltnak sem néztem még az árait, de így legalább a kuponoknak köszönhetően kedvet kaptam ahhoz, hogy szétnézzek náluk egy kicsit. :) 

1490638923104.jpg

Örülök neki, hogy megrendeltem ezt a boxot. Vajon el fog egyszer a meglepetésdoboz lázam? Azt hiszem, hogy ha ilyen jó összeállításokat sikerül rendelnem, akkor nem mostanában, az biztos. :)

1491206305606.jpg

süti beállítások módosítása