TesztelM Blog

Men's Stuff doboz - November

2016. november 17. - TesztelM

Ismét meglepetés csomag érkezett hozzánk. Most a szerencsés bontogató a férjem volt, de természetesen Patrikkal mi is izgatottan néztük végig ezt a folyamatot, hogy egy kicsit a részesévé váljunk. 

Ami most külön jó dolog, hogy a Men's Stuff csapata is csatlakozott a Movember elnevezésű mozgalomhoz, ami a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet. Így a mostani box tulajdonosai is hozzájárultak vásárlásukkal a Movember Magyarország Egyesület munkájának támogatásához. 

1479373004160.jpg

Mint az előző alkalommal most is egy fekete box és egy Gentelmen's Choice magazin lapult a karton csomagolás alatt.

A boxban az alábbi termékek voltak:

  • Myprotein Impact Whey, kis kiszerelés, csokoládés /25 g/: Nekem ezekről a termékekről valahogy mindig a konditerembe járó, kigyúrt emberek jutnak eszembe. Természetesen én is ittam már hasonló jellegű turmixot fogyókúrás céllal, de a férjem még nem. Ezt viszont most biztos meg fogja inni, főleg, hogy csokoládés, ami egy gyenge pontja. 
  • Myprotein Shaker /400 ml/: Nekem nagyon tetszik ez a shaker. A benne található kis fém gömbnek köszönhetően biztosan a legkisebb csomókat is széttöri, ezzel egy igazán egyenletes italt állítva elő. Majd a csokis itallal lesz alkalmunk kipróbálni.1479373169265.jpg
  • Raven Factories TRIO karkötő, fekete színben: Az előző dobozban található karkötő is már nagy kedvenc volt, de ez most még jobban tetszik. Nagyon szép a kivitelezés, a design, jó kiegészítője lehet sportos, ugyanakkor elegáns öltözéknek is. És ez biztos, hogy nem fog elszakadni. (Bár azért azt itt újra megköszönném a Men's Staff csapatának, hogy miután olvasták, hogy sajnos elszakadt az előző dobozban kapott karkötőnk, nagyon aranyosak voltak és küldtek helyette egy másik. Tényleg nagyon örültünk neki.) 1479373304191.jpg
  • URIAGE Créme Mains kézkrém, teljes kiszerelés, /50 ml/: Vízálló kézkrém, ami shea vajat és E-vitamint tartalmaz, viszont parabénmentes és hipoallergén. Nekem még ez volt a másik, ami nagyon tetszett ebből a dobozból. Nagyon finom illata van és nagyon jól hidratál ez a kézkrém. Icipicit hagy csak zsíros érzést bekenés után, de ez hamar elmúlik. Mivel sajnos nem csak nekem tetszett, ezért természetesen a férjem aktatáskájában landolt. (Végülis ez az ő csomagja volt) :)
  • URIAGE Stick Lévres ajakápoló stift, teljes kiszerelés /4 g/: Egy férfinak is szükséges van ajakápolóra, főleg a téli hidegben. Egyből ki is lett próbálva, nem ragad, de jól hidratál. Még a puszitesztet is kiállta. :) Természetesen ez a termék is parabénmentes és hipoallergén.1479373215283.jpg
  • Baxter of California proteines hidratáló hajbalzsam, mini deluxe kiszerelés /22,5 ml/: Sose gondoltam arra, hogy egy férfi is használhat külön hajbalzsamot. Valószínűleg azért, mert soha nem volt olyan férfi a közelemben, akinek elég hosszú lett volna a haja ahhoz, hogy ezt indokoltnak éreztem volna. Pedig igazából a haj az haj, bármekkorát lehet ezek alapján ápolni. Ennek a balzsamnak finom, krémes az állaga és kellemes mentol illata van, ami engem egy kicsit a fogkrémre emlékeztet. Kíváncsi vagyok milyen lesz a hajra kenve.
  • Viktoria Minya Hedonist parfümminta, /1,8 ml/: Nagyon kellemes finom férfias illat, de egyikünket se fogott meg annyira, hogy a mostanit lecseréljük :)1479373268331.jpg
  • Gentlemen's CHOICE magazin

Azt kell mondanom, hogy ez a box is azt igazolta, amit eddig tapasztaltam a különböző meglepetés dobozokkal, miszerint az idő előrehaladtával egyre jobbá vállnak. Nem mondom, hogy az előző nem tetszett, mert természetesen abban is találtunk jó termékeket, de ez a doboz már tényleg olyanra sikerült, amiből mindent tudunk hasznosítani. Vagyis pontosabban a férjem tudja. :) 

Fürdőbomba

2016. november 14. - TesztelM

Én nagyon szeretem a telet. Nem csak a karácsony miatt, hanem sok más egyéb velejárójáért. Szerintem a tél szerves részét képezi a forralt bor, a hó, a gyertyafényes esték és a forró fürdők. Nagyon szeretek elmerülni egy kád forró vízben, főleg egy jó könyvvel. Habfürdővel, fürdősóval vagy éppen minden nélkül. Éppen ezért, amikor a kézzel készíthető karácsonyi ötletek után kutattam nagyon megörültem, hogy olyat találtam, ami ki tudja egészíteni ezt a szenvedélyemet. Kipróbáltam a fürdőbomba készítést.

Azt kell mondanom, hogy ez egyáltalán nem egy nehéz feladat. Sőt még a hozzávalókat is nagyon könnyű és ráadásul nem is túl drága beszerezni. A legtöbb hipermarketben, de talán még egy jól felszerelt kisboltban is meg lehet kapni mindent, ami kell hozzá. Az összeállítása meg gyerekjáték. Akár tényleg szó szerint is, mert szerintem ezt a feladatot akár nagyobb gyerekekkel együtt is el lehet végezni. :)

1477413822125.jpg

Fürdőbomba

Hozzávalók:

  • 100 gramm szódabikarbóna
  • 50 gramm citromsav porrá őrölve
  • 25 gramm étkezési keményítő
  • 25 gramm só
  • 30 gramm kókuszolaj (lehetett volna olívaolaj, szőlőmagolaj vagy shea vaj is)
  • 50-60 csepp illóolaj (szerintem ez lehet kevesebb is)

 1479057849995.jpg

Elkészítés:

  1. Lemérjük a száraz összetevőket és összeöntjük. Ugyanezt megtesszük külön a nedves összetevőkkel, majd a kettőt egybeöntjük és összedolgozzuk őket. 
  2. Kézzel golyókat formázunk belőle, jó erősen, hogy szét ne essenek. Hűvös helyre félrerakjuk szikkadni. 2-3 napig hagyjuk pihenni a golyókat, de ahonnan az ötletet vettem, azt írták, hogy akár 1-2 óra után használható vagy csomagolható, ha ajándéknak szánjuk. :)

Tanácsok:

  1. Ne érje víz a masszát, mert akkor elkezd pezsegni és tönkremegy 
  2. Csak 100 % tisztaságú illóolajat használjunk, mert az aromaolajak irritálhatják a bőrt
  3. Lehet bele tenni szárított virágot is, de nekem az most nem volt itthon és anélkül is jól sikerült

1478791418373.jpg

Miután összedolgoztam a golyóimat, nekem jó pár hétig álltak, mert nem adódott egy nyugodt este, amikor lehetőségem lett volna egy forró fürdőre. Most viszont már túl vagyok az első próbám és nagyon jó volt. Először is jó látni, ahogy a vízbe rakott is golyó elkezd pezsegni, mint egy pezsgőtabletta. Én édes narancsos olajat raktam bele és már olvadás közben elárasztotta ez az illat a fürdőt. Az olajos víz, pedig nagyon jót tett a bőrömnek. Őszintén szólva én a fél órás vízben ázás végén egy kicsit lemostam magamról az olajat a zuhany segítségével, de nem biztos hogy ez feltétlenül szükséges. De az biztos, hogy a kókuszolaj valóban nagyon jó bőrápolásra, mert tényleg nagyon puha lett a bőröm tőle. 

Én mindenkinek ajánlom saját használatra is és természetesen szépen becsomagolva nagyszerű házi készítésű ajándék lehet bárkinek. 

Próbáljátok ki. :)

 

 

süti beállítások módosítása