TesztelM Blog

Babyzoo - Egész termékpaletta kipipálva

2016. július 19. - TesztelM

Már egy előző bejegyzésemben bemutattam nektek a Babyzoo termékcsaládot.

Akkor ígértem, hogy ha sikerült beszereznem a többi termékét is akkor arról is beszámolok majd. A Babyzoo-nak hála ez megtörtént, ezúton is köszönöm nekik.

imag1057.jpg

Előzőleg megrendeltem a popsikrémet és a fürdetőt. Őszintén nem véletlen, hogy ezzel a két termékkel indítottam. A többi termékre egyenlőre nem igazán volt eddig szükségem, pontosabban nem gondoltam, hogy szükségünk lenne.

  • Testápolóra azért nem mert, a fürdető fantasztikusan puha bőrt kölcsönöz Patriknak, ezért nem kell mással kennem. Így most sem rajta próbáltam ki, hanem magamon, mert nekem azért néha tud száraz lenni a bőröm. Nagyon tetszett, hogy nem hagyott zsíros érzést, jól felszívódott. És természetesen puha, hidratált lett a bőröm.
  • Ebben a nyári melegben nagyon hasznos lehet a hintőpor is a kis hajlatokra, nagyon kellemes a Babyzoo hintőpor illata és állaga is. 
  • A legjobban a babaolaj tetszett meg. Az első pár hónapban azért maradt ki nálunk a babamasszázs, mert mindig elfelejtettem beszerezni a olajat hozzá és kicsit óckodtam attól, hogy napraforgó olajat használjak. Később meg már azt éreztem, hogy kinőtt belőle és már nem lenne le masszírozás közben. Most viszont nem volt kifogás, kipróbáltuk és nagyon tetszett nekem is és Patriknak is. A kis lábait masszíroztam meg vele és nagyon élvezte.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Babyzoo-ra, hiszen ez a termékcsalád az egész családunk szívet megnyerte. :)

süti beállítások módosítása