TesztelM Blog

Milva újdonságok

2021. szeptember 17. - TesztelM

Már olvashattatok az oldalamon olyan bejegyzést, amiben Milva termékeket teszteltem, és mivel ott nagyon elégedett voltam ezzel a termékcsaláddal, így, amikor idén láttam, hogy mennyi újdonság érkezett hozzájuk, szerettem volna azok közül párat kipróbálni.

img_20210914_152037_medium.jpg

Azt már egy ideje érzem, hogy a drogériás készítmények az én hajamnak nem hoznak hosszú távú felfrissülést, valószínűleg a bennük található mesterséges anyagok nem igazán jók nekem. Mostanában sokkal jobban szeretem a természetes összetevőjű hajápoló  készítményeket. Azt már sokszor írtam róla, hogy nekem vékony szálú, gyorsan zsírosodó hajam van. Én már annak is örülök, hogy ha két nap helyett három naponta kell megmosni a hajam, mert a zsíros hajtól én kifejezetten rosszul érzem magam a bőrömben. Éppen ezért a MilvaLAB Mélytisztító krémsampontját választottam, mert úgy gondoltam, hogy egy mélytisztító sampon a zsíros hajamat tökéletesen megtisztítja a zsíroktól és talán a hajmosást is ki tudja majd tolni.

img_20210917_094716_medium.jpg

A MilvaLAB Deep Cleansing Shampoo ígérete szerint megtisztítja a hajon és a fejbőrön felhalmozódott nehéz zsírokat, kémiai és mechanikai szennyeződéseket, amelyek sok kozmetikai készítmény használata után, vagy a durva mindennapi szennyeződéstől jelentek meg. A termék növényi eredetű tisztítószereket, tonizáló gyógynövény-komplexet és a könnyű kifésülést segítő összetevőt tartalmaz. 

img_20210914_151857_medium.jpg

Igazából szerintem nem volt a legjobb választás. Mert nagyon tetszett az illata, az állaga, jól habzott, tényleg tiszta érzést adott a hajamnak, de semmivel sem bírta tovább a hajam hajmosás nélkül sajnos. Próbáltam úgy, hogy folyamatosan ezt használtam, de úgy is, hogy felváltva, egy másik, nem drogériás, növényi samponnal felváltva. De egyik esetben sem volt az a 'Wow' érzés. Szóval eddig nekem a Milva sampontjai közül még mindig a Milva Sampon fokhagyma- és kininkivonattal a kedvencem.

 A másik termék, amiről most szeretnék beszélni, az a bioapteka Honey Therapy tusfürdő, amit viszont nagyon szerettem! Azért beszélek múlt időben, mert annyira a kedvencemmé vált, hogy nem váltogattam a tusfürdőket, mint ahogy szoktam, hanem ezt addig használtam, amíg el nem fogyott. Azt vettem észre, hogy tusfürdő létére minimálisan hidratálta a bőrömet, amit nem sűrűn tapasztaltam eddig tusfürdőknél. Amit nagyon szerettem még benne, hogy borotválkozás során nagyon nagy segítség volt. Én nem szoktam külön borotvahabot használni, de azt figyeltem meg, hogy nem mindegyik tusfürdővel ugyanolyan könnyű, és élvezetes a szőrtelenítés eme fajtája. Nagyon jól siklik vele a borotva, így sokkal simábbnak éreztem mindig utána a bőröm. (Itt meg kell említenem, hogy lesz egy következő cikkem a többi milva.hu oldalról rendelhető termékről és ott majd a benőtt szőrrel kapcsolatos tapasztalataimról mutatok be egy terméket. Érdemes lesz figyelni az oldalam!)

 img_20210917_094755_medium.jpg

Összességében azt kell mondanom, hogy a mostani Milvás csomagomban érkezett termékek közül nem lett mindegyik kifejezetten szerelem, de elégedett voltam a termékekkel. Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy az én tapasztalataim az én haj és bőrtípusom mellett vannak természetesen, szóval, másnál ezek a termékek lehet, hogy teljesen mást hatást képesek elérni. Szóval az, hogy nálam a sampon például nem lett akkora kedvenc nem jelenti azt, hogy valakinél ne lehetne élete samponja. 

Én úgy gondolom, hogy mindig érdemes próbálkozni. Keresd meg azt, ami számodra a legjobb. Ezek a blogok, fórumok, terméktesztek arra jók, hogy megnézd másnál hogy váltak be, de ha egy negatívabb vélemény után is azt érzed, hogy ki szeretnél próbálni, akkor tedd azt!

 

Szép napot!

Marika

 

 

A termékeket köszönöm a Milva csapatának!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása