TesztelM Blog

Femini Box Tavaszi Kiadás 2021.

2021. május 12. - TesztelM

Az elejétől fogva én nagyon szerettem a meglepetés dobozokat. Szerintem abban van a legnagyobb előnye, hogy annak ellenére tudunk magunknak meglepetést szerezni, hogy mi vagyunk az ajándék vásárlói. Azt hiszem, hogy valami hasonlót szeretnénk sokszor a párunktól is. Hiszen ezeknél a dobozoknál az a jó, hogy a márkák alapján látni, hogy nagyjából milyen termékekre lehet számítani, így tudhatjuk, hogy azok alapján vajon tetszene-e az  adott csomag. Persze azért lehetnek mellényúlások mint a legtöbb meglepetés ajándéknál.

Már sokszor néztem a FeMini Box dobozait, tetszik a koncepció, a kivitelezés, az  hogy mindig van egy adott doboznak valamilyen nagykövete. Főleg, hogy az eddigi nagykövetei között nagyon sok olyan van, akiket szívesen követek a különböző social felületeken, mert hitelesebbnek látom a tartalmaikat, mint a legtöbb influenszernek.

img_20210423_124409_edit_115229464781896.jpg

Szóval a FeMini Box egy kifejezetten nőknek szóló, különböző márkáknak egy "reklámfelületet" adó kis összeállítás, aminek az a célja, hogy a mi, nők, megismerjünk olyan cégeket és termékeket, amik mellett lehet, hogy a hétköznapok során elmennénk. Így viszont egy lehetőséget kapunk arra, hogy kipróbáljuk és megszeressük őket. 

A legutolsó, tavaszi kiadás annyira megtetszett a benne szereplő márkák alapján, hogy ezzel leptem meg magam húsvét alkalmából. 

És, hogy mik is voltak a dobozban?

img_20210430_135647.jpg

  1. ALL IN natural food - Étcsokoládé - 1200 Ft
  2. AromaSarok Natúrkozmetika - Bőrápolási kézikönyv -  1000 Ft
  3. Catrice - Lashes To Kill Pro Instant Volume szempillaspirál -1330 Ft
  4. CHOCOMAZE - CrunCHÉ étcsokoládé - 2190 Ft
  5. FOLENTA DESIGN - Bunny Scrunchie - 2000 Ft
  6. HAGNE Natural Cosmetics - Arcmaszk, Szépségolaj és Testvaj Próbacsomag Érett Bőrre - 1500 Ft
  7. Inecto - Avokádós sampon organikus avokávóolajjal - 1300 Ft
  8. Palmer's - Kakaóvajas Masszázs Testápoló Striák Ellen - 500 Ft
  9. Physicians Formula - The Healthy Púder - 5000 Ft
  10. Primus - Gluténmentes Parmezános keksz - 990 Ft
  11. Viwa Vitaminwater - Viwa+Herbs immunity ZERO -200 Ft

Ezek mellett a mellékelt kis füzetecskében van 6 db kupon, ami 15-30% közötti kedvezményt biztosít az AromaSarok, a CHOCOMAZE, a FOLENTA, a HAGNÉ, az Inecto és a Viwa Vitaminwater vásárlására.

Összességében nagyon tetszik a doboz tartalma. Azt kell mondanom, hogy ebben a dobozban is mindent ki fogok tudni használni. Az egészséges nassolnivalóknak nagyon örülök, mert az állandó kedvenceim mellett jó olyanokat is megkóstolni, amiket egyáltalán nem ismerek még. Jó, hogy van benne sós és édes termék is. 

img_20210430_140010.jpg

A Physisians Formula púdernek is jó, hogy bekerült a dobozba, mert már nagyon régóta szemezek a márka termékeivel, de még nem próbáltam semmit, viszont most amúgy is már nagyon fogyóban van a púderem szóval tényleg jókor jött. Bár talán egy fokkal sötétebb, mint ami nekem kellene, de talán a nyári színemhez tökéletes lesz. Ugyanúgy, mint a Catrice szempillaspirál, ami álomszép pillákat csinál! Az egyik kedvenc sminkmárkám a Catrice, ugyanis, szerintem ár-érték arányban egyszerűen verhetetlenek a termékei, hatásukban viszont sok drágább márkát kenterbe vernek.

A FOLENTA DESIGN és az AromaSarok Natúrkozmetikától talán egy kicsit másabb termékre számítottam, de ezeket is abszolút használhatónak tartom. Főleg, hogy most akarok kicsit a bőrápolás rejtelmeibe belesni és keresni ehhez egy megfelelő irodalmat, első lépének jó lesz ez a Szeretem a bőröm kisokos.

A HAGNE Natural Cosmetics márkával még nem találkoztam, de ez a kis mintacsomag, ami a dobozban volt szerintem nagyon jó kis kedvcsináló, legalábbis az ízléses apró tasak, és benne a háromféle termékminta, tényleg ad némi bepillantást, hogy mire is lehet számítani, ha ki akarjuk próbálni a termékcsaládot.

img_20210424_191014_edit_114875183928825.jpg

De nézzük meg számokban, hogy mennyire éri is meg ez a doboz?

Összeadtam az interneten talált árakat, ahol nem találtam semmit, ott egy körülbelüli árat adtam meg, vagy hát annyit amit én gondoltam, vagy talán amit számomra ért volna. Ennek alapján kb. 17210 Ft-ra jött ki nekem a doboz teljes tartalma postaköltség nélkül. Ehhez képest én 10% kedvezménnyel rendeltem meg 8100 Ft-ért, ingyen szállítással. Szóval összességében kevesebb, mint féláron vettem meg mindent, ami a dobozban található, ami azért mégiscsak egy tök jó dolog. 

Szóval összességében azt kell mondanom, hogy igen, elégedett vagyok a FeMini Box-os rendelésemmel és szívből tudom ajánlani azoknak, akik szintén szeretnek meglepetést szerezni maguknak és persze másoknak is egy olyan dobozzal, ami csupa újdonságot és kevésbé ismert márkát rejthet.

 

Szép napot!

Marika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása