TesztelM Blog

Hidasi Judit: Egy nap a parton

Könyvajánló

2020. szeptember 10. - TesztelM

A könyv címe rendkívül találó a szerintem megcélzott célcsoport számára is, hiszen Hidasi Judit Egy nap a parton könyve egy tökéletes strandolvasmány. 

1599625245576.jpg

Tovább

Prémium kategóriás Pantene termékek

Pantene Pro-V Hair Biology Full and Vibrant Teszt

2020. szeptember 08. - TesztelM

A Hair Biology a Pantene-nek, egy prémium kiadása. Ezt már a megjelenése is tükrözi. Ez volt az első, ami felkeltette az érdeklődésemet. Gyönyörű, letisztult külső, pasztell színekben. Egyből azt éreztem, hogy ez nekem kell.

Mivel nem találtam zsíros hajra való verziót akkor még, így a vékony szálú hajra ajánlott sampont és a hozzá való balzsamot választottam, hiszen az is jellemző rám. (Azóta már láttam, hogy létezik zsíros hajtőre és sérült hajvégre való verzió és hát őszintén arra is nagyon kíváncsi vagyok, majd meglátom, hogy adok-e annak egy esélyt.)

Se a sampon, se a balzsam nem tartalmaz parabéneket, színezékeket és ásványi olajokat. Vagyis őszintén azt nem tudom, hogy az ásványi olajok miért rosszak, de elterveztem, hogy egy kicsit elkezdek okosodni ebben a témában, így beszerzek majd egy pár bőrápolással kapcsolatos irodalmat, hogy ezeket tudjam és el is tudjam nektek is mondani.

1580219999637.jpg

Első benyomás alapján úgy gondoltam, hogy nagyon jó. Mesés az illata, és nagyon jó állaga van, könnyen felhabzik és jól tisztít. Az illata nagyon sokáig, még szárítás után is nagyon jól érződik és mivel tényleg szuper ez  az illat így  nagyon elégedett is vagyok ezzel a részével. Szuper puha és fényes lesz tőle a hajam. Sőt, igazából nekem egy kissé behullámosodik a hajam, ha nem fésülöm ki még nedvesen. Ez után a sampon és balzsam után, szög egyenesre szárad a hajam hajkefés szárítás nélkül is. De! Sajnos a pozitív részek felsorolása itt véget is ér. Mert ami viszont nagyon tetszik az, hogy egy napnál tovább nem bírom vele, mert utána nagyon zsíros lesz a hajam. És mivel szép egyenesre csinálja, így sajnos rá is lapul ilyenkor a zsíros hajam a fejemre amit én viszont nem nagyon tudok elviselni. Nekem ez a haj kifejezetten rossz közérzetet csinál, mert ilyenkor egy kissé igénytelennek érzem a megjelenésemet, azt meg ki szereti?

Szóval, bár vannak jó tulajdonságai ennek a termékcsaládnak, de sajnos ezt a fajtát biztosan nem fogom újra venni, hiszen a jó illat és a szép sima haj nem ér annyit, hogy minden nap mosni kelljen. Viszont annak, akinek nem zsírosodik annyira a haja, mint nekem mindenképpen megérhet egy próbát, hiszen a hidratált, fényes haj garantált.

 

Szép napot!

Marika

 

süti beállítások módosítása