TesztelM Blog

Határidőnapló anyukáknak

Cukimamik határidőnapló 2021

2020. december 04. - TesztelM

Szerintem a legtöbben már kinézték, sőt már mindenki elkezdte beszerezni a 2021-es határidőnaplóit, már csak azért is, mert szerintem ezzel is siettetnénk ennek az évnek a múlását, vagy talán nem is az év, hanem ennek a bizonytalan helyzetnek a lezárását. Én is beszereztem a következő naplómat, mert alig várom hogy elkezdjem tervezni az újévi teendőimet.

img_20201204_082052.jpg

Ez a harmadik Cukimamik határidőnaplóm, és azt kell mondanom, hogy évről évre szebb és praktikusabb lesz ez a kifejezetten anyukáknak készülő notesz. 

A borítója szerintem gyönyörű lett most is. Jó, hogy többféle lehetőség közül választhatunk, van olyan, ami kifejezetten anyukás, de van olyan is, ami csak simán csajos. Én most az utóbbit választottam.

Szeretem, hogy évről évre egy kicsit változik a design, változik a felépítés. Szerettem a 2020-asban az oszlopos, heti beosztást, de most soros beosztást raktak bele, ami szintén jól átlátható. 

img_20201204_082143.jpg

Ami a kedvencem az idei naptárban a heti bevásárló lista! Annyira régóta szeretnék arra ráállni, hogy minden héten előre megtervezzem a heti menüt, és az alapján tudjak vásárolni elkerülve a sok felesleges cuccot a kosárban! Most már erre sem lehet kifogásom, hiszen csak megfelelően kell használni a határidőnaplómat és akkor nem lesz gond!

img_20201204_142136.jpg

Van lehetőség bőven jegyzetek írására, de segítséget kapunk a napirendük kialakításához, a gyermekünk fejlődésének nyomon követéséhez, vagy akár a menstruációs ciklusunk figyeléséhez.

Ami nagy segítség lehet, a színező lapocskák, hiszen, ha valahol hosszasan kell várakoznunk és velünk van a gyermekünk, akkor egy rögtönzött játéklehetőség is van a kezünkben.
img_20201204_082828.jpg

Ha valaki van annyira precíz és szervezett, rendezett, mint ami sajnos én nem vagyok, akkor annak biztosan nagyon fog tetszeni a havi kiadástervezés és a feladatlista. Bár mondjuk a feladatlista szerintem még engem is egy kissé összeszedettebbé varázsolhat, mindenesetre a lehetőséget megadom neki!
img_20201204_082558.jpg

Egy szó, mint száz egyszerűen most is oda vagyok a Cukimamik határidőnaplójáért! Ha még nem szerezted be a jövő évi naptáradat, akkor én mindenképpen ezt a fajtát ajánlom!

 

Szép napot!

Marika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása