TesztelM Blog

Géllakozás otthon

Spirit Nails géllak készletekkel ismerkedtem

2020. november 24. - TesztelM

Szeretem az ápolt, lakkozott körmöket. De nagyon nehéz otthon a háztatás és a gyerekek mellett, hogy tényleg mindig makulátlan legyen a kezem. Szívesen járnék körmöshöz, de tök őszintén, sajnálom rá az időt. Bár nem csak ez az egyetlen oka, hanem az is, hogy szeretek én elbíbelődni a festegetéssel és díszítéssel. Ez a fajta kreatív tevékenység teljesen ki tud kapcsolni.

img_20200417_162220.jpg

Régóta szemezek már a gél lakk készletekkel, mégis valahogy mindig lebeszéltem magam róla, hogy jó lesz nekem az egyszerű körömlakk is. Ami igaz is, de azért mégis ott motoszkált bennem, hogy szeretnék egy ilyet. Aztán megláttam a Spirit Nails készleteit, amik nagyon megtetszettek, így hát hosszas tépelődés után leadtam a rendelésem egy akciós időszakban.

Két fajta készlet közül lehetett választani a Spirit Nails oldalán géllakk készletek közül, az egyik egy lépéses, a másik három. Én az egy lépéseset rendeltem meg először, mert ez gyorsabb megoldásnak tűnt. Azt kell mondanom, hogy bár egyszerűnek tűnik, azért ehhez is mint minden máshoz nem árt a gyakorlás. Igazából ez egy szakma, szóval persze jól lehet otthon csinálni, de oda kell figyelni dolgokra, meg kell tanulni helyesen használni. Legalábbis én mindenképpen azt érzem, hogy sok gyakorlással tudtam azt elérni, hogy tartósan szép eredményt érjek el, de biztosan egy profi bele tudna kötni sok mindenbe.

Az elején, ha egy kicsit vastagabbra sikerült, akkor könnyen lepattogzott, ha vékonyra, akkor foltos lett, meg a körmömet is puhábbnak éreztem, így könnyebben meghajlottak, ami szintén nem tett jót a tartósság szempontjából. 

Már több, mint 5 hónapja csinálom vele a körmeimet. Először nem igazán bírta a körmöm 1 hétig sem. Most már viszont 1,5-2 hétig általában fent van. Mivel szeretem csinálni, és úgy tetszik igazán, ha mindig szép állapotban van, így ezért csinálom inkább ilyen sűrűn. Az egyik célom azzal, hogy megrendeltem, az volt, hogy tényleg tartós eredményt érjek el, ami persze elmondható, hiszen mindenképpen tovább tart mint egy sima lakkozás.

img_20200812_141431.jpg

Ami a legjobb benne, hogy nem kell utána mozdulatlanul ülnöm miután végeztem, mivel egyből száraz, és bármivel hozzáérhetek az nem hagy rajta nyomot. Nincs többé takaróminta reggelre az este kilakkozott körmeimen, nincs összenyomódás, karc.

Az elején megrendelt egy lépéses készletet már kiegészítettem három lépéses lakokkal is, mert volt egy nagyon kedvező akciójuk és szerettem volna azt a módszert is megismerni. Igazából nekem azzal vált igazán tartóssá a géllakozás. Azzal, hogy van egy alaplakk és egy fedőlakk, sokkal erősebbnek és szebbnek érzem a körmeimet. 
img_20201118_133851.jpg

Összességében azt kell mondanom, hogy nagyon megszerettem a géllakozást, és elégedett vagyok a Spirit Nails termékeivel. Érdemes nézni az oldalt, mert sűrűn vannak akciók, én például pár hete féláron szereztem be a karácsonyi körmeimhez a lakkokat. :)

 

Szép napot!

Marika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása