TesztelM Blog

Ízletes turmixokat csináltam

Kipróbáltam az AVON Liiv Shake port

2020. május 29. - TesztelM

Akár diéta alatt, akár csak a rohanós hétköznapokban jó ötletnek tartom a különböző shake italok beiktatását az étkezésbe. Azt hiszem többet is fogyasztanám, főleg, ha szeretnék megszabadulni pár kilótól, de mivel én szeretek enni, én jobban szeretem ha az ételt nem csak lenyelni kell, hanem meg is rághatom. Attól függetlenül mostanában több ilyen jellegű termékkel is próbálkoztam, mert nagyon praktikus megoldás, ha gyorsan kell valamit készíteni, amire két kisgyerek mellett igazán szükség is van. Az egyik az az AVON legújabb termékcsaládjának a Liiv-nek az Étkezéshelyettesítő shake-je. 

img_20200524_120939.jpg

Nem hiszem, hogy bárkinek is ismeretlen lenne, de azért mégis pár gondolat az AVON-ról:
Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására.

Szerintem még mindig nem lehet eléggé hangsúlyozni az egészséges, kiegyensúlyozott étkezés fontosságát. A megfelelő étrend mellett azért mindenképpen szükségünk van megfelelő táplálékkiegészítőkre, a vitaminok és ásványi anyagok pótlására. Ezen a téren, már az AVON-hoz is fordulhatunk a Liiv termékcsalád megérkezésével. Én ennek a termékcsaládnak a Liiv Étkezéshelyettesítő shake-jével ismerkedtem meg közelebbről.

Kiváló minőségű fehérjét, rostokat, 25 féle vitamint és ásványi anyagot tartalmazó kiegyensúlyozott táplálék baobabbal és béta-karotinnal. Az egészséges életmód jegyében támogatja a felnőtt nők tápanyag szükségleteit. Mint ahogy a neve is mutatja, ezzel akár egy étkezést is ki tudunk váltani a nap folyamán legyen az a reggeli, az ebéd, vagy akár a vacsora. Gluténmentes és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Lehet tejjel, vagy vízzel keverve fogyasztani, de akár gyümölcsökkel, zöldségekkel is felturbózhatjuk, az amúgy vanília ízű italport.

Én kétféleképpen készítettem el.

img_20200524_083224.jpg

Epres-áfonyás mosolyimg_20200524_121234.jpg

  • fél banán
  • 5 db eper
  • 10-15 db áfonya
  • 200 ml kókusztej
  • fél csomag Liiv Shake por

Az összes összetevők turmixban simára kevertem.

 

 

Napsugár Shake

  • 1 zacskó fagyasztott Lidl Smothie mix (alma, répa, ananász, sütőtök)img_20200524_121406.jpg
  • fél banán
  • negyed narancs leve
  • 200 ml kókusztej
  • pici fahéj
  • fél csomag Liiv Shake por

Az összes összetevők turmixban simára kevertem. A gyümölcs mixet fagyosan raktam bele, így kicsit jégkása jellege lett.

 

Mindkét ital nagyon finom lett. Reggelire fogyasztottuk őket, és kellően eltelített ebédig.

Érdemes kísérletezgetni a különböző ízekkel, próbáljátok ki Ti is.

 

Szép napot!

Marika

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása