TesztelM Blog

Arcápolás APIVITA termékekkel

2020. február 28. - TesztelM

Azért, hogy átfogó képet kapjatok, most az APIVITA arcápolással kapcsolatos termékeit és azokkal való tapasztalataimat mutatom meg, mert már csak ezek maradtak ki. Ezen a téren a termékcsalád igencsak széles palettával rendelkezik. Nézzük, milyen területek is vannak:

  • Arctisztítás: Van egy 3 az 1-ben Arctisztító tej és 2 féle Arctisztító habzó gél különböző bőrtípusoknak
  • Arcmaszkok, arcradírok: :Itt nem sorolnék fel mindent, hiszen azok közül is nagyon sok lesz, amiket én kipróbáltam, inkább csak a területeket mutatnám be, amikre ajánlják ezeket a termékeket. Vannak az arcradírok, tisztító és méregtelenítő maszkok, hidratáló maszkok, Ragyogást és revitalizálást nyújtó maszkok és Anti-aging arcmaszkok
  • Aqua Vita termékcsalád főleg a hidratálásra készült
  • Bee Radiant: Narancs őssejtet is tartalmazó ránctalanító termékcsalád 
  • Wine Elixir: Santorini szőlőből nyert polifenolokat tartalmaz és szintén ránctalanításra alkalmas termékcsalád
  • Queen Bee: Méhpempőt tartalmazó ránctalanító termékcsalád

Az APIVITA arcápolásra szolgáló termékei közül próbálhattam ki a legtöbbet. Általában véve mindegyik termékkel elégedett voltam. Van amelyiket jobban szerettem, mint a többit, de nézzük is konkrétan, hogy mik is voltak ezek:

1581250769466.jpg

Az Aqua Vita Hidratáló arckrém - Zsíros/kombinált bőrre

Amit ígért: Az AQUA VITA arckrém a barátcserje növényi endorfinoknak, szabadalmaztatott propolisz kivonatnak és geránium illóolajnak köszönhetően intenzíven és hosszan tartóan hidratálja, revitalizálja a bőrt, javítja rugalmasságát és ragyogását, antioxidáns hatásával segít védekezni a korai bőröregedés és a környezetünkből a bőrre kerülő oxidatív gyökök ellen. Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

Amit tapasztaltam: Ezt a krémet lehet nappali és éjszakai krémnek is alkalmazni, én viszont főleg nappali krémként használom. Nagyon szeretem, hogy könnyű a textúrája, engem a joghurtra emlékeztet. Könnyű felvinni, szépen terül el a bőrön. Könnyen felszívódik és puha bőrt eredményez. Télen és nyáron is jobban szeretem a könnyen felszívódó krémeket, nem igazán szeretem azt, ami zsíros, nehéz érzetet hagy maga után. Ez az arckrém tökéletesen hozza azokat a tulajdonságokat, amiket én egy arckrémtől elvárok. Nagyon jól hidratálja az én zsíros arcbőrömet, anélkül, hogy elnehezítené.

Express arcmaszkok:

Nagyon tetszik ezekben a maszkokban, hogy akár otthon, akár egy utazás során nagyon praktikusak, hiszen rendkívül kis helyet foglalnak és pont egy adagnyi kencét tartalmaznak. Ez nagyban megkönnyíti a helyzetünket, hiszen nem kell azon gondolkodni, hogy vajon kenjek még fel, vagy elég ennyi, hanem egyszerűen csak felkenem azt, ami egy zacskóban található. 

1582135284823.jpg

Express Mélytisztító arcmaszk propolisszalTisztít, szabályozza a faggyúképződést és antibakteriális hatású

Zsíros/kombinált vagy aknés bőrre - 87% természetes összetevő

Én alapvetően a mélytisztító maszkokat szeretem leginkább, szóval nem meglepő, hogy most is ez lett a kedvencem. Nagyon kellemes citrusos az illata. Kicsit melegítő érzést tapasztaltam a maszk felkenése és a lemosás után is. Könnyen felkenhető és lemosható és nagyon puha bőrt eredményez.

 

Express Ragyogást adó arcmaszk naranccsalMéregtelenít, finoman hámlaszt és frissít

 98%-ban természetes összetevők

Narancs-őssejt, narancsillóolaj, C-vitamin, ezek az összetevők biztosítják, hogy ez a maszk a bőr ragyogását segíti. Géles az állaga, kellemes érzés volt a felkenés és a lemosás után is. 

1582135200033.jpg

Express Tisztító arcmaszk rózsaszín agyaggalKíméletesen, mélyen tisztít, pórusösszehúzó hatása simább megjelenésű bőrt ad

92%-ban természetes összetevők

Kicsit melegítő érzést adott a használat közben ez  a nehézkes agyagos maszk. Kifejezetten kellemes volt lemosni. Bár a bőröm puha lett tőle, de nem igazán lett a kedvencem, az összes maszk közül ez tetszett a legkevésbé.

Express Intenzíven hidratáló arcmaszk uborkával -  Intenzíven hidratál, frissít, revitalizál

Kellemes hűsítő érzés, géles állag, finom illat. Ezek jellemezték leginkább ezt a maszkot. 

 1575474451410.jpg

Összességében nagyon elégedett vagyok az összes APIVITA termékkel. Persze nem mindegyik lett a szívem csücske, de azért azt elmondhatom, hogy a legtöbb nagyon is hozta azt, amit a leírásban ígértek. Kellemes volt használni őket az illatuk, az állaguk, a hatásuk miatt. 

Bátran ajánlom mindenkinek az APIVITA termékeket.

 

Szép napot!

Marika

 

/A termékeket az APIVITA küldte nekem tesztelésre, amit ezúton is nagyon köszönök!/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása