TesztelM Blog

Helen Hoang: Menyasszony rendelésre

Könyvajánló

2020. február 19. - TesztelM

Ez a második könyv, amit Helen Hoangtól olvastam. A szerelem egyenlete volt az első és az nagyon tetszett. Egyszerűen elképesztőnek tartom, hogy egy Asperger szindrómás nő ennyire érzelmes, szórakoztató és vicces könyvet tud írni. Mert hát ugye, amit tudunk róluk, az pont az, hogy az érzelmek kezelése, kifejezése és megélése számukra teljesen máshogy megy, mint nekünk. Kíváncsi voltam, hogy másodjára is tudja-e hozni az első sikerét.

1581930822384.jpg

Fülszöveg:

Khái Diepnek nincsenek érzései. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnámba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.

Tran Ngoc My Ho Si Minh-városban lakik. Félvérként úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy -  immár Esme néven - Amerikában egy férjjelölttel találkozzon, eszében sincs nemet mondani. Reméli, hogy ezzel a házassággal segíthet a családján. Arra azonban nem számít, hogy Khái-t nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Teljesen belebolondul a férfiba, akinek az a szilárd meggyőződése, hogy sosem fogja tudni viszonozni a lány érzéseit.

Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, és Khái csak ekkor döbben rá, hogy tévedett... és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet. 

1581930448153.jpg 

Ez a történet is nagyon tetszett, minden megvolt benne, amit szeretek egy romantikus könyvben. Aranyosak voltak a karakterek, jó volt az alapötlet és a felépítés is. Volt benne humor, érzelem, megfelelően felépített cselekmény.

Tetszik a borító, egyszerű és mégis nagyon dekoratív. Jó a betűméret, könnyen olvasható. 

1581930400949.jpg

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 331 oldal

Mennyi idő alatt olvastam el: 4 nap

Összegzés: Nagyon kedvelem az írónő stílusát, humoros, érzelmes, érzéki, annyi pozitív jelzőt tudnék még felsorolni, de azt hiszem értitek a lényeget. Remélem lesz még könyve, mert nagyon tehetségesnek tartom és biztosan elolvasnék tőle bármit. 

 

Szép napot!

Marika

 

 

/A könyvet köszönöm a Álomgyár Kiadónak!/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása