TesztelM Blog

Új bejegyzés a blogomon.

2019. február 18. - TesztelM

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Testápolás kismamáknak

Alverde Mamaglück testvaj

2019. február 18. - TesztelM

Kismamaként egy nő teste hatalmas változásokon megy keresztül. Ilyenkor különösen fontos, hogy megfelelő módon ápoljuk azt. Én a terhességem alatt a pocakom ápolására az Alverde Mamaglück testvaját használtam.

1550479842554.jpg

Az első terhességem alatt sem voltak igazán problémáim, szerencsére nem repedezett be a hasam, nem csíkosodtam. Akkor is használtam testápolót, meg valamilyen olajat is, bár őszintén szólva, nem igazán jött be nekem ez az olajozás, mert nagyon nehezen szívódott be a bőrömbe. Szóval mivel nem volt bevált termék erre a célra, most a második várandósságom alatt másikat kellett keresnem. 

Akkor talán valahol olvastam ajánlásként, hogy ezzel a testvajjal meg vannak elégedve a kismamák. Gondoltam veszítenivalóm nincs, kipróbálom. Bár őszintén voltak fenntartásaim, mivel nekem a testvajakkal kapcsolatban is az jut eszembe, hogy biztosan zsíros, nehéz és baromi lassan szívódik fel.

1550479406365.jpg

Nos, az Alverde Mamaglück testvaj teljes pozitív csalódás volt számomra. Amennyire féltem tőle, annyira megszerettem.

Először is, nagyon tetszik az illata. Kellemes édeskés illata van, ami egyáltalán nem tolakodó. Szerintem ez egy kismamáknak való terméknél különösen fontos, hiszen ebben az időszakban a szagokra különösen érzékenyek lehetünk.

Nagyon tetszik az állaga. Nem igazán használtam eddig testvajakat, mert nem szeretem a zsíros krémeket. Az Alverde Mamaglück hiába egy testvaj, annak ellenére nagyon gyorsan felszívódik és egyáltalán nem értem, hogy elnehezülne tőle a bőröm. Nagyon jól hidratál, segít megőrizni a bőr rugalmasságát, amire egy növekvő pocaknak nagy szüksége van.  Vegán termék, ami shea vajat, ligetszépeolajat és vadmályva kivonatot tartalmaz.

Ami még egy különösen jó dolog benne, az az ára. A 200 ml-es kiszerelést a dm üzleteiben, vagy webshopján lehet megvásárolni 999 Ft-ért. Szerintem ez szuper ár, főleg egy ilyen jó termékért.

1550479907596.jpg

Véleményem szerint nem csak kismamáknak lehet használni, legalábbis én még a szülés után is szívesen használom, főleg így télen. 

Szép napot!

Marika

Helen Hoang: A szerelem egyenlete - Könyvajánló

2019. február 04. - TesztelM

Az idei első könyvajánlóm a tavalyi évben az egyik kedvencem volt. De nem csak nekem van róla jó véleményem, ugyanis 2018-ban megnyerte a világszerte ismert könyves portál, a Goodreads Choice Awards legjobb romantikus regény díját. Szórakoztató, szenvedélyes, humoros. Egy igazi női olvasmány.

img_20190204_121612.jpg

Fülszöveg:

Stella Lane Asperger-szindrómával él, szerinte a világot a matematika törvényei tartják össze és a nyelves csókról az jut eszébe, ahogy az apró halak a cápák fogait tisztogatják. A munkahelyén algoritmusokat készít a fogyasztói tendenciákról. A férfiakkal kapcsolatban viszont meglehetősen tapasztalatlan. 

Gyakorlásra van szüksége, mégpedig egy profival. Ezért felbérel egy eszkortfiút, a félig vietnami, félig svéd, lenyűgözően jóképű Michael Phant. Tárgyilagosan kidolgoznak egy szigorú ütemtervet, az első csóktól egészen a Káma Szútra bonyolultabb lapjaiig...

Stellát Michael csókjai és a benne ébredő érzések kavalkádja arra kényszerítik, hogy újraírja a képleteit, melynek alapján számára is bizonyíthatóvá válik, hogy a szerelem nagyon is logikus.

Szeretem azokat a könyveket, ahol van valami egyedi, valami  különleges plusz hozzáadva. Ennek a könyvnek a különlegessége, hogy Helen Hoang, az írónő szintén Asperger-szindrómával él, így a saját helyzete adta a könyv alapötletét. Megláthatjuk, hogy nem mindenki számára jelenti ugyanazt a szerelem, a gyengédség, a szex.

Szerethetőek a karakterek. Itt végre nem az erős férfi, gyenge nő jelenik meg, legalábbis nem a szokványos értelemben. Itt Stella, a női főszereplő az, aki a jobb anyagi helyzetben van, hiszen a férfi pont azért kényszerül rá az eszkort munkára, hogy pénzt szerezzen.

Mennyi idő alatt olvastam el: 3 nap

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 399 oldal

Vélemény: Humoros, megható, reményt keltő. Hiszen, ha valaki, akinek a legkisebb érintés is problémát jelent, aki teljesen máshogy értelmez egy csókot, mint ahogy azt e legtöbben tennénk rátalál a tökéletes férfira, akkor van remény. Mindent csak akarni kell.

1530005288501.jpg

Ti mit olvastatok mostanában?

 

Szép napot!

Marika

süti beállítások módosítása