TesztelM Blog

R. Kelényi Angelika: Az Ártatlan - A Grófnő árnyékában

Könyvajánló

2019. október 22. - TesztelM

A Barcelona, Barcelona után nem volt kérdés, hogy szívesen olvasnék még R. Kelényi Angelika könyvet. Bevallom őszintén, hogy ezt a mostanit már sokkal régebb óta tartom a könyvespolcomon, el is kezdtem olvasni, nem is volt rossz, de valahogy mégsem fogott meg annyira, hogy egy újabb izgalmasabbnak ígérkező sztori ne tudjon tőle elvonni. De most eljött a mi időnk...

1571743941454.jpg

Fülszöveg: 

1609 októberében Fabricius Flóra, egy pozsonyi orvos lánya, Báthory Erzsébet udvarába érkezik, hogy megkeresse eltűnt nővérét. Ha tudta volna, mi vár rá, talán útnak sem indul.

Hamarosan megtanulja, semmi sem az, aminek látszik, és semmi sem biztos, csak a halál. Ki mozgatja vajon a szálakat? Ki az, aki befolyásolja az eseményeket, és a gyilkolástól sem riad vissza?

Minden erejére szüksége van, hogy legyőzze az akadályokat és kibogozza a sötét titkot, melyet a csejtei vár falai rejtenek. Egyetlen emberre számíthat csupán, az Itáliából érkezett, kétes jellemű, mégis rendkívül vonzó férfira, akiről azt sem tudja pontosan, hogy kicsoda, és azt sem, miért segít neki.

 

Ez a könyv nagyszerűen bizonyítja, hogy ha valami első nem is fog meg, talán máskor, egy másik lelki állapotban, hangulatban még lehet tuti befutó. Azt már bizonyította számomra R. Kelényi Angelika, hogy romantikus, könnyed olvasmányt nagyon tud írni, de nem gondoltam volna, hogy a kosztümös, történelmi, kissé krimi jellegű történetekben is megállja a helyét. 

1571744921185.jpg

Nagyon megnyerő a borító, különleges és mutatós. 

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 410 oldal

Mennyi idő alatt olvastam el?: Kb. 2 hét

Összegzés: Nagyon élethűek a leírások, élvezhető a stílus, izgalmas a cselekmény. Ez nem egy tündérmese, ez egy fordulatokban gazdag történelmi regény. Már megjelent a két folytatása is, amiket biztosan el fogok olvasni.

 

Szép napot!

Marika

 

 

/A könyvet köszönöm az Álomgyár Kiadónak!/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása