TesztelM Blog

Új könyvajánló került ki tegnap a blogomra.

2018. március 04. - TesztelM

28157959_515085148892210_1891745846198796288_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Jill Mansell: Keresd a párod!

2018. március 03. - TesztelM

Jill Mansellnek már jó pár könyvét olvastam és sose okozott csalódást. Mindig szórakoztató, érzelmes, vicces, emberi. Ez a Keresd a párodról! is teljes mértékben elmondható. Azok, akik szeretik a romantikus könyveket, majdnem, hogy kötelező legalább egy Jill Mansell könyvet elolvasni.

img_20180303_085746.jpg

Fülszöveg:

Pár kapcsolatnál jobb egy párkapcsolat, ugye? Lottie Carlyle vidám, jópofa nő, és tudomása szerint nem vágyik szerelmi kalandokra. Boldogan neveli két (néha kissé túl aktív) csemetéjét a tengerparti kisvárosban, és tökéletes viszonyt ápol az elvált férjével.

Ezért számára is váratlan, hogy szinte varázsütésre beleszeret az új főnökébe, Tyler Kleinbe. A hapsi dögösen szexis, okos, önzetlen és kedves - mintha receptre írták volna fel neki. 
Csakhogy van egy probléma. Lottie gyerekei ki nem állhatják Tylert. Egyenesen gyűlölik. De nemsokára feltűnik egy újabb férfi a színen. Ő a sármos, titokzatos, vagány Seb, aki kiválóan ért a gyerekek nyelvén. Csakhogy Seb nem Tyler, és előbb-utóbb kiderül, még csak az sem, akinek mutatja magát.

A megfelelő társat megtalálni sosem egyszerű. Főleg olyat, akivel hosszú távon lehet tervezni. És mi van akkor, ha megtalálod és mégis minden ellenetek szól, bármiféle közeledés katasztrófába torkollik. És vajon mit tehetsz akkor, ha nagyon megtetszik valaki, de a gyerekeid kimondottan utálják az illetőt? És ha ez az illető történetesen az új főnököd? Lehet ezt a helyzetet megfelelően kezelni? Ki lehet ebből sérülések nélkül kerülni? Ez kiderül a könyvből, hogy a főszereplő Lottie, hogy tudja megoldani ezeket a helyzeteket.

De természetesen nem csak ennek a két embernek az életébe nyerhetünk bepillantást, hanem megtudhatjuk még, hogy hogyan alakul Lottie barátnőjének, a volt főnökének és a volt férjének az élete. Az biztos, hogy egyiké sem unalmas és hétköznapi.

Összességében nagyon tetszett a könyv, tetszettek a karakterek, a fordulatos cselekmény és a befejezés is.

1520063835373.jpg

Pontozás: 9/10

Azért adok csak kilencet, mert Jill Mansellnek már olvastam jobb könyvét is.

Mennyi idő alatt olvastam el?: Kb. 2 hét 

Kiadó: Lettero Kiadó                                                 

Oldalszám: 416 oldal

 

Szép napot!

Marika

 

A könyvet köszönöm a Lettero Kiadónak.

AVON újdonságok - 2018 január és február

2018. február 28. - TesztelM

Most megint úgy érkeztek hozzám AVON újdonságok, hogy két hónapot egybe tudok bemutatni, mert kb. 1 hét különbséggel kaptam meg a két csomagot. Így mivel, mindegyiket egyszerre kezdtem el próbálgatni is, így logikusan bemutatni is együtt fogom. 

Most elég sokféle a palettám: testápolás, higiénia, arcápolás, parfüm, dekorkozmetikum, szóval van minden. 

Vanilla Caramel habfürdő:

Így a téli időszakban szinte minden este habfürdőzünk, hiszen nem csak testileg, de lelkileg is feltölt minket. Ehhez az Avon habfürdői tökéletes társunk tud lenni, mivel nagyon jól habzanak és fantasztikus az illatuk. Még mindig nem tudtam teljesen beazonosítani, hogy milyen karamellás sütemény, vagy cukorka az, amire annyira emlékeztet az illata, de az biztos, hogy mennyei. Nálunk az egész család nagyon szereti.

vanilia_es_karamella_habfurdo_1299_ft_2589_0_mood_custom.jpg

 AVON Care Kókuszolajos Többfunkciós krém

Szeretem azokat a dolgokat, amiket nem csak egy dologra tudok használni. Viszont a krémek terén, szerintem kevesebb az olyan, amit nem csak egy területre lehet alkalmazni. Ez a többfunkciós krém nem csak fantasztikus kókusz illatú, de nagyon gazdag, krémes állagú, ami gyorsan nyújt védelet a száraz bőr ellen. Én mindenképpen erre a téli időszakra ajánlanám inkább, mert nyáron szerintem túl nehéz érzetű lenne. Ilyenkor viszont bátran alkalmazhatjuk, én nagyon megszerettem a gyors tápláló hatása miatt.avon_care_kokuszolajos_tobbfunkcios_krem_929_ft_2592_4_custom.jpg

AVON True Nutra Effects tisztító arctej

Amióta lehetőségem van havi szinten pár Avon terméket kipróbálni még nem nagyon akadt olyan, ami ne tetszett volna. Hát azt hiszem itt az első. Ez az arclemosó tej nekem nem igazán vált be. Az ismertetője annyi jóval kecsegetett, de nekem kicsit olyan semmilyen. Bár azt is be kell vallanom, hogy rá kellett jönnöm, hogy nem igazán szeretem az arclemosókat. Inkább a tonikokat, maszkokat részesítem előnyben, ha már tiszta arcbőrt szeretnék. Attól másnak még lehetnek vele jó tapasztalatai, nekem sajnos nem lett kedvenc.

avon_true_nutra_effects_tisztito_arctej_1299_ft_1788_9_custom.jpg

AVON Eve Alluring parfüm

Nem igazán vagyok nagy parfümös. Persze szeretem, de valahogy nem nagyon szoktam venni magamnak. Bár lehet, hogy ez azért volt így, mert nehezen találtam mindig is olyan illatot, aminél azt érzetem, hogy "Ez én vagyok". Az Avon Eve Alluring parfüm nagyon közel áll ehhez az érzéshez. Vagy talán meg is van, csak nehéz elhinni, hogy végre megtaláltam. :) Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon finom és csábító az illata, amiben a narancsvirág és a piros gyümölgyök egyesülnek az érzéki pézsma aromájával. Ha tehetitek mindenképpen szagoljátok meg, szerintem szuper finom az illata.

eve_alluring_parfum_5299_ft_4508_8_custom.jpg

mark. Gél hatású körömlakk

Nagyon régen próbáltam már körömlakkot az Avontól, de nem emlékszem, hogy olyan nagyon különlegesnek éreztem volna. Szép színek, de semmi több. Ez a gél hatású lakk, viszont szerintem szuper. Extra gyorsan szárad, könnyen lehet felvinni, csíkosodás nélkül és nagyon jól fed. Egy rétegben nem túl tartós, de két rétegben elég jól teljesített. Nem igazán kedvelem a lila színt, de ez a gyöngyházas halványlila szín valamiért mégis megfogott. Szerintem nagyon jó kis körömlakk.

mark_gel_hatasu_koromlakk_fan_girl_1398_ft_0290_7_custom.jpg

AVON Planet Spa Greek Seas lehúzható, bőrsimító arcmaszk

Nagyon régen használtam már lehúzható arcmaszkot, mert valahogy az elmúlt években a mélytisztító lemosható arcmaszkok váltak be nekem. Vagyis inkább, olyan volt otthon, így azt használtam, és nem igazán halmoztam az ilyen termékeket. A lemosható maszkokkal szemben sokkal jobb az eltávolítása ezeknek a lehúzhatósaknak, viszont talán nem fejtenek ki olyan erős hatást, mit a másikak. Nem rossz kis arcmaszk ez a Planet Spa-tól, de olyan extrán puha, sima arcot azért nem eredményez. Bár hozzá tartozik, hogy még csak egyszer használtam, lehet hogy tartós használat mellett jobb eredményeket lehet vele elérni. Egy próbát azért mindenképpen megér.

Próbáltatok mostanában valamilyen AVON újdonságot?

 

Szép napot!

Marika

 

/A termékeket köszönöm az AVON-nak!/

süti beállítások módosítása