TesztelM Blog

AVON újdonságok @avonhungary #avon #ujdonsag #tesztelesreerkezett #tesztelm

2018. július 25. - TesztelM

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Pocifix baba mama párna – kényelem és biztonság hosszú ideig

2018. július 22. - TesztelM

Szeretem a kismamasággal járó pocaknövekedést. Bár én azok közé tartozom, akiknek igen nagy lesz a terhesség alatt a pocakja. Már az első várandósságom alatt is rengeteg megjegyzést kaptam, hogy hatalmas, és biztos a baba is az lesz, ami egyáltalán nem segít abban, hogy az amúgy is kétségekkel teli időszakot könnyebbé tegye. Sajnos ezeknek a megjegyzéseknek a kivédésére nem tudok semmit ajánlani, de a növekvő pocaknak köszönhető nehézségek enyhítésére találtam valamit.

Belegondoltatok, hogy hány olyan magyar termék van, amit érdemes lenne megismernünk? Hogy hány olyan termék van, amit meg sem ismerünk, mert a tévében reklámozott, boltokban kapható agyon hirdetett dolgokat választjuk? Remélem ez változni fog. Éppen ezért is, szívesen mutatom most be a Pocifixet, hogy lehetőleg minél többen megismerjék.

1532201642636.jpg

Ez egy olyan terhes- és támasztó babapárna, ami:

  1. könnyebbé teszi az alvást, amikor már elkezdünk igazán gömbölyödni,
  2. jó támasz lehet a derék és hátfájás enyhítésére
  3. szülés után pedig nagy hasznunkra lehet a szoptatások alkalmával
  4. segíti a hasfal regenerálódását azáltal, hogy éjszakánként oldalfekvésben támasztékot ad
  5. baba reflux ellen
  6. a hason fektetés szoktatásakor. 

Amióta anyuka lettem, sokkal nehezebben veszem rá magam arra, hogy magamra költsek, szívesebben költök a gyermekemre. Éppen ezért örülök az ilyen dolgoknak, amik az én életemet is könnyebbé teszik, de tudom, hogy később ezt majd a gyermekem is fogja tudni használni. 

1532201558694.jpg

Kb. két hónapja használom a Pocifixet és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg tudja könnyíteni a fekvést és hogy valóban érezni lehet, hogy mekkora terhet vesz le oldalfekvésnél a hátamról és a derekamról. Szabályosan egy megkönnyebbülés érzést ad minden egyes alkalommal. Hogy végig lehet-e csinálni nélküle egy terhességet, biztosan állíthatom, hogy igen, hiszen az első gyermekemnél nem használtam. Viszont most nagyon örülök, hogy mégis van lehetőségem használni, mert most így a második várandósságomnál sokkal jobban kell kihasználnom azt az időt, amit pihenéssel töltök és ebben tényleg hatalmas segítséget nyújt a Pocifix. 

1528735286088.jpg

Tetszik a puha borítása és így, hogy lecipzározható könnyen lehet mosni, tisztítani.

Nagyon megszeretem ezt a párnát, kíváncsian várom, hogy a kisbabánk mennyire fogja élvezni, milyen segítséget ad a fekve szoptatásánál, a mozgásfejlődésénél.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg azért, mert nem csak kismamaként használható termékről van szó, hanem szülés után is sokáig tudjuk még élvezni a kisbabánkkal együtt.

 

Fényvédelem a Biodermával

2018. július 09. - TesztelM

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a fényvédelem fontosságát. Éppen ezért mindenképpen érdemes megtalálni azt a fényvédőt, amit biztonsággal tudunk használni, ami a leginkább megfelelő a számunkra és amit szívesen veszünk kézbe.

Én már tavaly rátaláltam egy nagyon szuper megoldásra, amit előszeretettel használtunk, ami nem más, mint a napozó spray. Több márkát is kipróbáltam már, eddig mindegyikkel elégedett voltam. Most lehetőségem volt még egy márkát kipróbálni, sőt tőle egy másik érdekes terméket is, amit inkább a kisgyermekeseknek tudnék ajánlani.

Most először ismerkedhettem a Bioderma fényvédőivel és már nagyon kíváncsi voltam rájuk. Két terméket választottam, az egyik a Photoderm Brume Solaire SPF 50+, ami egy fényvédő testpermet, a másik a Photoderm Kid Mousse SPF 50+, ami egy hab állagú fényvédő.

 1530992372291.jpg

Photoderm Brume Solaire SPF 50+

Egy kisgyerek mellett én mindenképpen ezt a terméket tudnám elsősorban ajánlani bárkinek, ugyanis egy örökmozgó totyogót, vagy már egy nagyobbacskát, akinek egyfolytában halaszthatatlan teendője van, nem egyszerű rávenni arra, hogy kivárja, amíg gondosan bekenegetjük a bőrét, hogy ne piruljon meg. Ezzel a sprayvel ez mi sem egyszerűbb. Csak egy pillanatra megállítjuk, körbefújjuk és már kész is. Persze azért itt is fontos, hogy alaposan befújjuk, de ez olyan pillanatok alatt elvégezhető, ráadásul nem szükséges elkenni utána semmit, így tényleg kész van pikk-pakk. 
Ami viszont a többi hasonló termékkel ellentétben nekem a Bioderma Photoderm Brune Solaire mellett szól, hogy itt valóban látom is, hogy az amit ráfújok a kicsi bőrére, az valóban ott is van, rajta is marad. Nem azt mondom, hogy zsíros, ragadós, csak egyszerűen látom, hogy kerül is rá valami és nem csak a levegőbe fújom. Ettől függetlenül is sem kell elkenni, nem is nagyon lenne mit, tényleg csak ráfújom és kész is.
A hatékonyságát egy szabadalomnak köszönheti, ami nem más, mint a Cellular BioprotectionTM . Ez aktiválja a bőr természetes védekezőképességét és megvédi a sejteket, megelőzi a bőr korai öregedését. Amit még fontos tudni róla, hogy vízálló, fotostabil (az ilyen fényvédők kémiai szerkezete nem változik meg sugárzás, vagy fény hatására), parabénmentes, hipoallergén és nem mitesszerképző.
1530992420816_1.jpg

 

Photoderm Kid Mousse SPF 50+

Gyerekek mellett érdemes keresni a praktikus és furfangos megoldásokat, mert nagy segítségünkre lehetnek egy-egy problémásabb helyzetnél. Véleményem szerint a Photoderm Kid Mousse is egy ilyen, hiszen az állaga némi játékosságot tud vinni a napvédő felkenéséhez. A kicsik biztosan szívesebben kennek magukra, vagy éppen hagyják, hogy felkenjenek valamit, ami nem egy átlagos, hanem igenis különleges a számukra.

img_20180709_103939.jpg

Bőrgyógyászok által elismert magas fényvédelemmel rendelkezik ez a termék, kiemelkedően vízálló, ami nagyon jól jöhet egy strandolós napon. Illatanyagmentes, parabénmentes és oktokrilénmentes (Az oktokrilén egy olyan vegyület, ami UV fény hatására fokozza a szabadgyökök képződését és sejtkárosító hatása van).

Az egyedülálló UVA/UVB bőrgyógyászati szűrő kombinációnak köszönhetően optimális védelmet biztosít a kisgyermekek érzékeny bőrének a káros UV sugarakkal szemben, míg a Cellular Bioprotection™ szabadalom biológiai védelmet nyújt.

1530992449983_1.jpg

A két termék közül termék közül nekem még mindig a spray az, ami a szívem csücske, hiszen tényleg annyira gyors és pofon egyszerű a használata, hogy egy kisgyerek mellett is mindenféle fennakadás nélkül tudjuk használni. Nem mindig egyszerű egy-egy strandolás a gyerekekkel, legalább a napvédelem ne legyen probléma. :)

Ti milyen fényvédőt használtok?

 

Szép napot!

Marika

 

 /A termékeket köszönöm a Bioderma Magyarországnak/

süti beállítások módosítása