TesztelM Blog

Jelenleg ez a kedvenc körömlakkom ❤

2018. február 28. - TesztelM

28155981_853536211500946_1870542035040075776_n.jpg_640x800

tesztelmblog készítette ezt a képet.

AVON újdonságok - 2018 január és február

2018. február 28. - TesztelM

Most megint úgy érkeztek hozzám AVON újdonságok, hogy két hónapot egybe tudok bemutatni, mert kb. 1 hét különbséggel kaptam meg a két csomagot. Így mivel, mindegyiket egyszerre kezdtem el próbálgatni is, így logikusan bemutatni is együtt fogom. 

Most elég sokféle a palettám: testápolás, higiénia, arcápolás, parfüm, dekorkozmetikum, szóval van minden. 

Vanilla Caramel habfürdő:

Így a téli időszakban szinte minden este habfürdőzünk, hiszen nem csak testileg, de lelkileg is feltölt minket. Ehhez az Avon habfürdői tökéletes társunk tud lenni, mivel nagyon jól habzanak és fantasztikus az illatuk. Még mindig nem tudtam teljesen beazonosítani, hogy milyen karamellás sütemény, vagy cukorka az, amire annyira emlékeztet az illata, de az biztos, hogy mennyei. Nálunk az egész család nagyon szereti.

vanilia_es_karamella_habfurdo_1299_ft_2589_0_mood_custom.jpg

 AVON Care Kókuszolajos Többfunkciós krém

Szeretem azokat a dolgokat, amiket nem csak egy dologra tudok használni. Viszont a krémek terén, szerintem kevesebb az olyan, amit nem csak egy területre lehet alkalmazni. Ez a többfunkciós krém nem csak fantasztikus kókusz illatú, de nagyon gazdag, krémes állagú, ami gyorsan nyújt védelet a száraz bőr ellen. Én mindenképpen erre a téli időszakra ajánlanám inkább, mert nyáron szerintem túl nehéz érzetű lenne. Ilyenkor viszont bátran alkalmazhatjuk, én nagyon megszerettem a gyors tápláló hatása miatt.avon_care_kokuszolajos_tobbfunkcios_krem_929_ft_2592_4_custom.jpg

AVON True Nutra Effects tisztító arctej

Amióta lehetőségem van havi szinten pár Avon terméket kipróbálni még nem nagyon akadt olyan, ami ne tetszett volna. Hát azt hiszem itt az első. Ez az arclemosó tej nekem nem igazán vált be. Az ismertetője annyi jóval kecsegetett, de nekem kicsit olyan semmilyen. Bár azt is be kell vallanom, hogy rá kellett jönnöm, hogy nem igazán szeretem az arclemosókat. Inkább a tonikokat, maszkokat részesítem előnyben, ha már tiszta arcbőrt szeretnék. Attól másnak még lehetnek vele jó tapasztalatai, nekem sajnos nem lett kedvenc.

avon_true_nutra_effects_tisztito_arctej_1299_ft_1788_9_custom.jpg

AVON Eve Alluring parfüm

Nem igazán vagyok nagy parfümös. Persze szeretem, de valahogy nem nagyon szoktam venni magamnak. Bár lehet, hogy ez azért volt így, mert nehezen találtam mindig is olyan illatot, aminél azt érzetem, hogy "Ez én vagyok". Az Avon Eve Alluring parfüm nagyon közel áll ehhez az érzéshez. Vagy talán meg is van, csak nehéz elhinni, hogy végre megtaláltam. :) Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon finom és csábító az illata, amiben a narancsvirág és a piros gyümölgyök egyesülnek az érzéki pézsma aromájával. Ha tehetitek mindenképpen szagoljátok meg, szerintem szuper finom az illata.

eve_alluring_parfum_5299_ft_4508_8_custom.jpg

mark. Gél hatású körömlakk

Nagyon régen próbáltam már körömlakkot az Avontól, de nem emlékszem, hogy olyan nagyon különlegesnek éreztem volna. Szép színek, de semmi több. Ez a gél hatású lakk, viszont szerintem szuper. Extra gyorsan szárad, könnyen lehet felvinni, csíkosodás nélkül és nagyon jól fed. Egy rétegben nem túl tartós, de két rétegben elég jól teljesített. Nem igazán kedvelem a lila színt, de ez a gyöngyházas halványlila szín valamiért mégis megfogott. Szerintem nagyon jó kis körömlakk.

mark_gel_hatasu_koromlakk_fan_girl_1398_ft_0290_7_custom.jpg

AVON Planet Spa Greek Seas lehúzható, bőrsimító arcmaszk

Nagyon régen használtam már lehúzható arcmaszkot, mert valahogy az elmúlt években a mélytisztító lemosható arcmaszkok váltak be nekem. Vagyis inkább, olyan volt otthon, így azt használtam, és nem igazán halmoztam az ilyen termékeket. A lemosható maszkokkal szemben sokkal jobb az eltávolítása ezeknek a lehúzhatósaknak, viszont talán nem fejtenek ki olyan erős hatást, mit a másikak. Nem rossz kis arcmaszk ez a Planet Spa-tól, de olyan extrán puha, sima arcot azért nem eredményez. Bár hozzá tartozik, hogy még csak egyszer használtam, lehet hogy tartós használat mellett jobb eredményeket lehet vele elérni. Egy próbát azért mindenképpen megér.

Próbáltatok mostanában valamilyen AVON újdonságot?

 

Szép napot!

Marika

 

/A termékeket köszönöm az AVON-nak!/

Sharon Bolton: Egyikünk hazudik - Könyvajánló

2018. február 22. - TesztelM

Mindenkit más fog meg egy könyvben. Ez a könyv számomra letehetetlen volt, már amennyire a kisfiam mellett ezt meg tudom tenni. Izgalmas, érdekes. Nagyon jól megírt könyv.

1519331932892.jpg

Fülszöveg:

Lecter Hannibal óta nem volt ennyire zseniális sorozatgyilkos. Dr. Hamish Wolfe intelligens, karizmatikus és nagyon meggyőző orvos. Eközben olyan sorozatgyilkos, akit három nő kegyetlen meggyilkolásáért ítéltek el életfogytig tartó börtönbüntetésre.

Maggie Rose briliáns elméjű, elfoglalt ügyvédnő. Jogi praxisa mellett bestseller krimiket ír, specialitása a megtörtént eseteken alapuló bűnügyi történetek. Rejtélyes, visszahúzódó természet.

Hamish szerint csakis Maggie szabadíthatja ki őt a börtönből. Letartóztatása óta ártatlannak vallja magát, és alig várja, hogy Maggie segítségével felülvizsgálják az ügyét.

Maggie habozik. Pedig az orvos azt is megengedné, hogy könyvet írjon az esetről. De mi van, ha valaki titokban már rég elkezdte írni a kettejük történetét?

Kifejezetten tetszett, hogy a leírások és párbeszédek között, sok volt az email, újságcikk és levél. De ezeket mégsem vitték túlzásba, de sok információ derült ki ezek által. A másik amit én nagyon szeretek, a rövid fejezetek, Egyrészt bátrabban vágok bele a folytatásba, ha tudom, hogy gyorsan végzek vele és nem kell a fejezetek közepén abbahagynom. Ez egy kisgyerek mellett tényleg fontos és lényeges dolog számomra. 

De természetesen ahhoz, hogy folytatni akarjam az olvasást az egyes fejezetek végén, az is szükséges, hogy izgalmas legyen a könyv. Ez a történet az volt, a végén egy hatalmas csavarral. 

Gyilkosság, nyomozás, rendőrség, csepegtetett információk, amit kisség összezavarnak, de mégis hagynak gondoklodni, hogy lehessen sejteni, hogy ki is valójában a jó és a rossz. Szóval egy kicsit mi is nyomozókká válhatunk, ami kifejezetten izgalmassá teszi a könyvet.

Nagyon tetszett.

Kiadó: Lettero Kiadó

Mennyi idő alatt olvastam el?: Kb. 1 hét

Oldalszám: 479 oldal

Pontszám: 9/10

Hogy akkor miért is nem maximális pontszám? Nem tudnám egyértelműen megmagyarázni, talán azért, mert nem biztos, hogy újraolvasós nálam. Egyszer nagyon jó volt, de ahhoz, hogy újra olvassam még valami plusz kellene. 

Ti szeretitek az ilyen könyveket?

 

Szép napot!

Marika

Te is lennél Márkatesztelő? Akkor irány a Brand Tester Park

Programajánló

2018. február 12. - TesztelM

Nem tudom ki emlékszik még a Reklámzabálók éjszakájára, de én nagy rajongója voltam. 3 alkalommal sikerült részt vennem és egyszerűen imádtam. Nem is annyira az egész éjszakás reklám vetítést, hanem azt amivel járt. Mert miről is szólt? Kerüljünk közelebb a reklámokhoz, legyen lehetőségünk nagy márkákkal megismerkedni személyesen. Az előtérben lévő cégek standjain voltak játékok, kóstolások, rengeteg promóciós ajándék, minden volt, amit én nagyon szeretek. Éppen ezért nagyon sajnáltam, hogy ez az esemény már nem kerül megrendezésre jó pár éve.

Most viszont azt hiszem találtam egy olyan rendezvényt, ami hasonló élményekkel, vagy talán még annál is jobbakkal ajándékozhat meg. Hiszen itt kivették a reklámvetítést és helyette csak az én kedvenceim maradnak, a terméktesztelések, nyereményjátékok. A lehetőség, hogy megismerkedjek és kipróbálhassak egy csomó mindent, rengeteg különböző márkától. És ami számomra a legjobb benne, hogy amelett, hogy oda vagyok az ilyen programokért, itt nem csak én szórakozhatok majd, de az egész családom, beleértve a két és fél éves kisfiamat is, hiszen olyan márkákat is találni, amik kifejezetten neki szólnak. 

26907589_1972061519714601_2751856657863078031_n.jpg

/A képek forrása: brandtester.hu/

És hogy mi is ez a rendezvény? Nem más, mint a 2018. március 11-én megrendezésre kerülő Brand Tester Park. Itt egy napig te lehetsz a márkatesztelő! És, hogy hol? Budapest, Hungexo G Pavilon

10 tematikus részen, 100 ismert márka, 10.000 négyzetméteren. Itt biztosan mindenki talál magának olyan dolgot, amit már régóta szeretett volna kipróbálni, legyen szó autókról, háztartási gép, étel, kozmetikum, játék, tanfolyam, sport. 

És hogy milyen márkák?

logok.jpg

A jegyeket érdemes inkább elővételben beszerezni, hiszen akkor kedvezőbbek, de természetesen a helyszínen is lesz lehetőség vásárolni. De az alábbi linkre kattintva, akár már most meg is tehetitek.

Családdal, barátokkal, vagy csak egyedül, a lényeg, hogy szerintem nem szabad kihagyni ezt a fantasztikusnak ígérkező programot!

Mi a férjemmel és a kisfiammal, Patrikkal mindenképpen kint leszünk! Kivel fogunk találkozni? ;)

 

Szép napot!

Marika

Kakaós és fahéjas csiga Szafi szénhidrátcsökkentett kenyér és péksüteménylisztből @szafi_fitt #szafifitt #szafireform #mutimiteszel_fitt #mutimiteszel #mutimitsütsz #kakaóscsiga #fahéjascsiga #omnomnom #food #instafood #instahun

2018. február 11. - TesztelM

27579935_1986714518315399_4999146747755233280_n.jpg_640x480

tesztelmblog készítette ezt a képet.

süti beállítások módosítása