TesztelM Blog

Kipróbáltam ezeket a Sally Hansen körömlakkokat. Nagyon tetszenek ezek a babás színek

2017. november 19. - TesztelM

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Pénteken kint jártunk a Baba Mama Expon. Nagyon szuper volt, az egész család jól érezte magát. Erről olvashattok a blogomon. @babamamaexpo #babamamaexpo #csaladi #program #együtt #family #hungarianblogger #bloglife #bloggerlife #momlife #anyavagyok #myboy #myson #intahun

2017. november 19. - TesztelM

23667934_130691717643402_5973166689636843520_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Egy szuper családi program - Baba Mama Expon jártunk

2017. november 18. - TesztelM

Azt hiszem, hogy már "törzsvendégnek" számítunk a BabaMama Expok tekintetében, hiszen idén harmadik alkalommal vettünk részt rajta családosan, a férjem, a kisfiam és én. Azt kell mondanom, hogy szerintem eddig az idei évben élveztük a legjobban, színvonalas kiállítók, szuper ajándékok, nagyszerű légkör jellemezte az egész rendezvényt.

img_20171118_161638_custom.jpg

Bár nem a fővárosban élünk, már a terhességem alatt is rengeteg programon vettünk részt a férjemmel, próbáltuk feltérképezni a piacon lévő rengeteg terméket, és megtalálni azokat, amik számunkra hasznosak lehetnek a babaápolásban és a gyermeknevelésben. De mivel december elején derült ki, hogy állapotos vagyok, így nem is tudom tudtam, hogy létezik ilyen rendezvény. Pedig nagyon örültem volna, hogyha már a várandósság alatt is el tudok menni egy ilyenre, mert már akkor is rengeteg hasznos információval és termékkel gazdagodhattunk volna. 

img_20171117_131747_custom.jpg

Az első évben, amikor részt vettünk a BabaMama Expon 2015-ben, Patrik még csak 3 hónapos volt. Az a rendezvény inkább még csak nekünk szólt. Viszont tavaly, de leginkább idén, már ő is aktív résztvevő volt. 

Én anyukaként a rendezvény baba-mama részét tudtam kiélvezni. Egyrészt nagyon jó dolog, hogy olyan cégekkel és márkákkal van itt lehetőség megismerkedni, amikről nem biztos, hogy más esetben értesülnénk. Másrészt a sok-sok regisztrációnak köszönhetően sok mintát, kisebb ajándékokat kaphatunk és nyereményjátékokban tudunk részt venni. Én nagyon szeretem az ilyen dolgokat.

Most először viszont a KidExpo részén is sok időt töltöttünk, főleg a férjem és a kisfiam. Nagyszerű programokon tudnak részt venni a kicsik és a kicsit nagyobbak. Voltak építő sarkok, lehetett festeni, rajzolni, gyümölcsből állatokat faragni, csúszdázni és fel sem tudom sorolni mennyi mindent csinálni. Kicsikre, nagyokra egyaránt gondoltak a szervezők. 

Az én kedvenc standjaim egyike a Lidl, ahol játékosan lehetett kóstolgatni, fotózkodni, gyümölcsöt faragni, szépülni és ráadásul még 500 Ft-os vásárlási utalványt is lehetett kapni, ha teljesítettünk pár feladatot. A következő, ami nagyon tetszett, a NIVEA, ahol nem csak mintacsomagot lehetett kapni, de segítséget nyújtottak abban is, hogy milyen krémet érdemes használnunk, arcbőrünkhöz igazodva. A gyerekek szempontjából a Lego volt szuper, ahol DUPLO-val építkeztek a kicsik, és volt még egy olyan rész, ahol Simba játékok voltak kirakva, ami nálunk teli találat volt, és természetesen nagy segítséget kaptunk abban, hogy mi kerüljön majd a karácsonyfa alá. img_20171117_113723_custom.jpg

Ami szerintem idén még egy szuper dolog, hogy a rendezvényre váltott belépőjegyek 2.500 Ft értékben levásárolhatóak az eMAG.hu oldalon a megjelölt játékokra és baba termékekre, 2017. december 6-tól 2018. január 7-ig, 12.000 Ft feletti vásárlás esetén. 

Teljes szívemből tudom ajánlani minden gyermeket tervező, kisbabát váró és kisgyermekes családnak, mert úgy gondolom, hogy egy szuper programlehetőség mindenkinek. Az én családom nagyon jól érezte magát, ezért mi biztosan a jövő évi rendezvényen is biztos látogatók leszünk. :)

 img_20171117_134245_custom.jpg

Alafair Burke - Az ex

2017. november 14. - TesztelM

Egy ideje különösen szeretem a pszichotrillereket. Jó egy kis izgalom, borzongás, persze csak a normális kereteken belül. Bár ennek a könyvnek, kissé kuszának tűnt az ajánlója, de mégis felkeltette az érdeklődésemet.

1510600520327.jpg

Fülszöveg:

Manipuláció. Bosszú. Szenvedély. Jack Harris évek óta nem randizott, amióta a felesége tömeggyilkosság áldozata lett. Mindez megváltozik, amikor egy hajnali kocogás közben megpillant egy gyönyörű nőt a parkban. Miért hasonlít a nő ennyire az elhunyt feleségére? 
Jack egyik barátja közzéteszi a furcsa, hajnali találkozást egy népszerű internetoldalon. Az ismeretlen nő néhány nap múlva jelentkezik. A férfi élete ettől kezdve darabokra hullik. 
Olivia Randall a legkiválóbb védőügyvéd New Yorkban. Amikor tudomására jut, hogy Jack Harrist, a hajdani vőlegényét letartóztatták háromszoros emberölésért, elvállalja a védelmét. Kétsége sincs a férfi ártatlanságában. De tényleg olyan jól ismeri Jacket?
Lebilincselő pszichothriller a Holtodiglan és A lány a vonaton rajongóinak. A szerzőt 2016-ban Edgar Allen Poe díjra jelölték. Ezzel olyan táborhoz csatlakozott, amelynek Stephen King, Diana Gabaldon és Ian Rankin a tagjai. Ráadásul a krimiirodalom nagyágyúi is odavannak a regényért: 

,,Ha tökéletes krimit keresel, ezt olvasd el." Gillian Flynn
,,Elképesztően csavaros történet." Michael Connelly
,,Hatalmas tehetséggel megírt pszichothriller." Harlan Coben

A másik érv az "el akarom olvasni" érzéshez, hogy ha ilyen nagy nevek is ajánlják, akkor csak jó lehet. Ez most tényleg bejött, mert egyáltalán nem okozott csalódást. Sőt, nagyon jó volt.

1509540041097.jpg

Izgalmas és letehetetlen volt. Sok esetben elgondolkodtatott ez a könyv. És én kifejezetten szeretem azokat az olvasmányokat, amiknél nem csak leülök, végigolvasom és visszateszem a polcra, hanem még a gondolataimban marad. Van benne valami, ami többet ad. Vagy a téma, vagy az író stílusa, vagy a regény felépítése, vagy tényleg bármi. Az ex ezt teljesen hozta. 

Jack Harris karaktere először szimpatikus. Egyszerű, kedves és őszinte ember képét hozza. Aztán a cselekmény előrehaladtával jön a bizonytalanság, hogy ez az egész csak színjáték és képes valaki ennyire más lenni, mint amit hiszünk róla? 

Olivia Randall, a védőügyvéd, ravasz, éles eszű, intelligens fiatal nő, aki leginkább a Jackkel kapcsolatosan érzett bűntudat miatt vállalja el a férfi védelmét. Nagyon bírtam mindkét főhőst, mindegyik annyira megfogható és hétköznapi volt, természetesen egy nem hétköznapi szituációban.

Szívből tudom ajánlani azoknak, akik szeretik az izgalmas pszichotrillereket, vagy az izgalmas könyveket, vagy a jó olvasmányokat. Tehát nagyjából bárkinek. 

 

(A könyvet köszönöm a Lettero Kiadónak)

süti beállítások módosítása