TesztelM Blog

❤ #szerelem #love #férjésfeleség #family #boldogság

2017. december 29. - TesztelM

26072006_2008438729414942_6011086019590356992_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

AVON novemberi és decemberi újdonságok

2017. december 22. - TesztelM

Nem tudom elmondani, hogy mikor használtam utoljára Avon termékeket, pedig régebben, szinte mindent, amit csak lehetett onnan rendeltem. Nagyon szerettem akkor, de mivel egy idő után nem volt kitől rendelnem és a boltokban is találtam más alternatívákat, így lassan elfelejtődtek a jól megszokott termékek. Most viszont újra az életembe lépett és remélem hosszabb távon tudok majd 2-3 újdonságot mutatni nektek havi szinten. 

A novemberi újdonságok, amiket kipróbálhattam a következők voltak:

  • Avon Renew Reversalist kétfázisú éjszakai ránctalanító duó bőrfeszesítő retinollal:

anew_reversalist_ketfazisu_ejszakai_ranctalanito_duo_7699_ft_0942_3_3_custom.jpg

Még mindig nem mondanám magam igazán precíz arcápolási termékeket használó nőnek, de nagyon jó úton haladok. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy bár nincsenek ráncaim, de miért ne egy top terméket próbáljak most ki az Avon arcápolási termékei közül. Elvégre elmúltam már 30 lassan biztos megjelennek rajtam is a ráncok, vagy lehet, hogy talán kicsit később, ha ilyen jellegű termékeket használok. 

Első ránézésre nagyon bejött ez a dizájn, amit ez az arckrém duó kapott. Egyrészt nagyon megfogott ez a piros- fekete kombó, szerintem brutál jól néz ki. Másrészt én nem igazán szeretem a tégelyes krémeket, mert valahogy minidig telemegy a körmöm alatt krémmel. Lehet, hogy én vagyok a béna, de akkor is jobban szeretem azt, amit csak kinyomok az ujjbegyemre, vagy a kézfejemre és onnan eldolgozom az arcomra. Így persze, hogy egyből elnyerte a tetszésemet a kétoldali pumpás kiszerelés

Nagyon finom illata van, ami nagyon emlékeztet valamire, de sajnos még mindig nem jöttem rá, hogy mire. De szerintem ha ennyi idő után nem ment, már nem is fog eszembe jutni. :) A lényeg, hogy nagyon tetszik. Ugyanez elmondható az állagáról is. Krémes, selymes és egyáltalán nem hagy ragacsos érzést az arcon.

Mint azt említettem még tényleg nem mondható, hogy ráncos lennék, így sajnos nem tudom alátámasztani, hogy ezt az ígért funkcióját is hozza, de puha, üde, finom bőrt varázsol és nekem ez elég.

  • mark. folyékony ajakrúzs

mark_magasfenyu_folyekony_ajakruzs_custom.jpg

A folyékony rúzsok közül egy fényes árnyalatot választottam, a Pouty-t. Amióta nem is olyan régen kipróbáltam egy piros rúzst arra jöttem rá, hogy nincs is olyan csúnya formájú szám, mint ahogy én azt gondoltam. Mindig is úgy gondoltam, hogy nekem túl vékony a szám és arra még véletlenül se kenjek fel sötét árnyalatú rúzst. Hát ez teljesen megváltozott bennem. Ez a mark. folyékony rúzs is nagyon pozitív számomra. Gyönyörű színe van, amit az applikátornak köszönhetően nagyon precízen és szépen lehet felvinni. Ráadásul nem is olyan sok kerül a termékre, mert az üvegcse amiben maga a krém van, a nyakánál elhelyezett kis szűkítőnek köszönhetően a kihúzás során vesz le a fejről, így nem fog tocsogni. Tartósnak, azért annyira nem mondanám, de mivel élvezetes felkenni, így nem zavar. :)

  • Avon SkinSoSoft makadámia olajos tusfürdő

skin_so_soft_gazdagon_taplalo_makadamiadio-olajos_kremtusfurdo_899_ft_3433_0_custom.jpg

Az Avon termékek közül eleinte a tusfürdők fogtak meg, mert mesés illatokban voltak és nagyon nagyon jó áron lehetett hozzájuk jutni. Ez utóbbi azért már a végére annyira nem volt jellemző, de mivel az illatuk még mindig jó volt, így maradtak a rendelési listán. Az egyik kedvencem mindig is a SkinSoSoft termékcsalád volt, a Planet Spa mellett, mert nagyon jól hidratáltak és mindig valamilyen olajat, vagy holt tengeri sót, vagy valami különlegességet tartalmaztak. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy most is kíváncsi vagyok erre a makadámia olajos tusfürdőre. És azt kell mondanom, hogy nagyon pozitív csalódás volt. Számítottam valamire, de annál sokkal jobb dolog jött. Az illata, az állaga, a hatása mind-mind nagyon tetszik. Nagyon jól habzik, nagyon krémes, nagyon jól hidratál. Igazából oda vagyok érte. :)

 

A decemberi újdonságok:

  • AVON Mesmerize Red férfi kölni

mesmerize_red_for_him_kolni_3799_ft_0503_3_custom.jpg

mesmerize_red_for_him_kolni_3799_ft_0503_3_es_mesmerize_red_for_her_kolni_4099_ft_3060_1_custom.jpg

Kíváncsi voltam, hogy milyen lehet egy igazi páros illat összeállítás, mert valahogy eddig egyszer sem próbáltam meg ilyen szempont alapján parfümöt választani magamnak, illetve a páromnak. De most sajnos, csak a férfi illat érkezett meg hozzám, ami viszont nagyon kellemes illat. Bátran ajánlanám idősebb, ugyanakkor fiatalabb férfiaknak is. 

  • FootWorks Vaníliás hidratáló lábápolókrém barna cukorral

footworks_vanilias_hidratalo_labapolos_krem_barna_cukorral_779_ft_1472_0_2_custom.jpg

Szeretem a lábkrémeket, bár igazából ha nem szeretném is muszáj lenne időnként hozzájuk nyúlnom, mert néha a lábfejem is igencsak ki tud száradni. Leginkább a sarkam. De pár napos intenzív használat után megoldódnak a problémák. Ennél a krémnél különösen tetszik a kellemes, édes illat és a gazdag, krémes állag. Nagyon jól hidratál, könnyen felszívódik. 

Ti szoktatok AVON termékeket használni?

 

(A termékeket köszönöm az AVON-nak)

süti beállítások módosítása