TesztelM Blog

5 éve együtt, boldogan ❤ @balazskenyeres ❤ #évforduló #anniversary #love #szerelem #family #boldogság #instahun

2017. november 30. - TesztelM

24177352_1987317994860443_6852937108965818368_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Oravecz Nóra: Van egy ötletem - Könyvajánló

2017. november 26. - TesztelM

Éreztétek már azt, hogy valamelyik film, zene, vagy éppen könyv úgy igazán nektek szól? Hogy tökéletesen ábrázolják azt, amit érzel, vagy amit te is szeretnél elmondani, csak valahogy nem tudtad megfogalmazni? Én valami hasonlót éreztem Oravecz Nóra könyvével kapcsolatban. Legalábbis azt, hogy ezt most mindenképpen el kellett olvasnom. Talán ha megoldást is kaptam volna, akkor lenne tökéletes, de végülis azt kaptam amit ígért, egy ötletet. :)

Igazából az Oravecz Nóra láz engem sosem ért el. Amikor még a Libriben dolgoztam 3 vagy 4 könyve már biztosan kapható volt az írónőnek, bár sokszor kézbe vettem őket, de nem éreztem késztetést, hogy elolvassam bármelyiket is. Valószínűleg azért is, mert a hiperszuper népszerű, "mindenkinek ez kell" dolgok számomra mindig egy kicsit taszítóak volt. Nem csak a könyvekkel, mindennel kapcsolatban.

1511699414501.jpg

Most viszont, ez a könyve valamiért nagyon is felkeltette az érdeklődésemet. 

Fülszöveg:

Hogyan lehet sikeres énmárkát építeni az online világban? Van egy ötleted, de nem tudod, miként fogj hozzá a megvalósításhoz? Hogyan érheted el, hogy a neten milliók kövessék a bejegyzéseidet?
Oravecz Nóra saját tapasztalatai mellett ezúttal a legsikeresebb hazai és nemzetközi bloggerek, illetve véleményvezérek tanácsait is megosztja olvasóival, így a leghitelesebb szakemberektől tudhatjuk meg, 
- miként érhetjük el, hogy emlékezzenek ránk;
- hogyan alakíthatunk ki elkötelezett követői bázist;
- mi kell egy pénzügyi szempontból is megtérülő énmárka felépítéséhez. 
A Van egy ötletem kihagyhatatlan azok számára, akiket érdekelnek a közösségimédia-sztárok kulisszatitkai vagy az énmárkaépítés kipróbált és bevált módszerei, de azok számára is nélkülözhetetlen, akiknek van egy ötletük, amit az online világban szeretnének megvalósítani.

Nem mondom, hogy sokat lehetne belőle tanulni, mert ezt igazából nem éreztem. Egy kicsit másra számítottam, mert arra gondoltam, hogy gyakorlatiasabb tanácsokkal is ellát majd a könyv, amit a blogolásban tudok majd hasznosítani. De ezt igazából nem kaptam meg.

Viszont a könyv tele van élettörténetekkel. Nóra a saját és mások tapasztalatait, nagyon sok esetben mélypontjait mutatja be, ami talán mindenkinek egy kis motivációt és megnyugvást hozhat, hogy mindenkinek vannak nehézségei, csak az a nem mindegy, hogy azt mégis hogyan kezeljük. A legmeglepőbb médiaszereplő akiről mesélt, az Fördős Zé volt, mert róla egyáltalán nem tudtam volna elképzelni, hogy ennyire rossz körülmények közül tudta feltornászni magát oda, ahol most tart. Milyen érdekes, hogy mennyire tudjuk azt mondani, hogy ennek, vagy annak az embernek mennyire könnyű, mert ő már ott van, neki biztos mennyien segítettek, mindent megkapott az élettől. Aztán amikor ilyen sztorikat olvasunk jövünk rá, hogy talán sokkal, de sokkal rosszabb helyzetből indult, mint mi, de volt egy jó ötlete, akarata és kitartása. Valószínűleg mi is számtalan "jó ötletet" magunkénak tudhatunk, csak nem biztos, hogy a két másik tényező is megvolt éppen akkor bennünk. Pedig lehetett volna...

1510415614149.jpg

Nagyon sok elgondolkoztató részt találtam, amit a saját életemre, blogomra nézve igaznak érzek. Bár nem igazán adott olyan egyértelmű javaslatot, amit használni tudnék, mindenképpen hasznosnak tartom, mert felszínre hozott bennem egy olyan kérdést, ami már régóta sejlett bennem. Ezért hálás vagyok, a válasz, pedig valószínűleg majd nekem kell megtalálnom és megválaszolnom. 

Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akiket érdekel egy sikeres nő háttere, esetleg érdeklődnek a közösségi média világa iránt. 

Pénteken kint jártunk a Baba Mama Expon. Nagyon szuper volt, az egész család jól érezte magát. Erről olvashattok a blogomon. @babamamaexpo #babamamaexpo #csaladi #program #együtt #family #hungarianblogger #bloglife #bloggerlife #momlife #anyavagyok #myboy #myson #intahun

2017. november 19. - TesztelM

23667934_130691717643402_5973166689636843520_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

süti beállítások módosítása