TesztelM

Miért blogolok?

2017. március 16. - TesztelM

Hihetetlen gyorsan eltelt az év első két és fél hónapja. Talán most először kezdtem meg úgy az új évet, hogy tudatosan tervezgetni kezdtem. Úgy gondolom, hogy 2017 sok változást és döntést hozhat az én és a családom életébe.

Elkezdtem azon is gondolkodni, hogy miért is írom ezt a blogot. Nem szeretem a külsőségeket, nem igazán foglalkoztam ezzel soha. Nem is szoktam megosztani másokkal a dolgaimat a különböző közösségi felületeken. Most mégis ezt teszem. Talán azért, mert kerestem egy önkifejezési formát, amit élvezek. És úgy gondolom, talán meg is találtam. 

Most nem azt látom benne, hogy kifelé élek meg dolgokat, hanem azt remélem, hogyha valaki hasonló cipőben jár mint én, annak segítséget nyújthatok. Én anyukaként szeretem azokat az oldalakat követni, akik szintén kisgyerekkel vannak otthon és hasonlóan élik a mindennapokat mint mi. Néha kifejezetten jó, azt látni, hogy nem csak én vagyok kialvatlan, nem csak én keseredek el, ha valami nem úgy alakul, ahogy képzeltem, nem csak én keresem a válaszokat arra, hogy hogyan legyek jobb anyuka és mindamellett jó nő is. Természetesen ez alatt nem azt értem, hogy kárörvendő lennék és ha nekem rossz másnak is legyen. Megerősítést érzek mások által, hogy ha mások is ezeket a dolgokat élik át, akkor valószínűleg én is jó úton járok. :)

Éppen ezért bízom benne, hogy ha valaki elolvassa a kis szösszeneteimet, talán egy kicsit jobb kedvre derül, ötletet és kedvet kap valaminek a kipróbálására, vagy elkészítésére, vagy csak jól szórakozik. 

Remélem idén sok hasznos és érdekes bejegyzéssel tudok majd jelentkezni és, hogy egyre több követőre talál majd az oldalam, hogy érezzem van értelme annak, amit csinálok. 

img_20170316_105421.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.