TesztelM Blog

Pórustisztító házilag

2016. szeptember 03. - TesztelM

Már régóta szemezek egy, az interneten talált cikkel, amiben két összetevőt kell összekeverni és egy pórustisztítót kapunk. Kicsit talán voltak fenntartásaim az efféle csodaszerekről, de azt kell, hogy mondjam, most már bátrabban fogok kísérletezni, mert az eredmény rendkívül látványos lett.

Mindenkinek vannak dolgok, amiket különösen szeret. Valaki azt ha a haját birizgálják, valaki a lábmasszást, édesapám azt, ha a mitesszereket nyomkodják a hátán. Őszintén szólva én ezt nem nagyon kedvelem, leginkább azért, mert nem igazán értek hozzá. Ezért is jött, hogy végre kipróbálom, amit olvastam, bekevertem a kencét, hátha segít valamit. Szájtátva néztük az eredményt.

1471765754959.jpg

Úgy érzem innentől kezdve a bekeverésen, a felkenésen és a lehúzáson kívül nem lesz más dolgom. :)

Én kipróbáltam az arcomon is, ahol szintén nagyon hatásos volt, bár kicsit jobban húzta az arcbőrömet amikor húzta le, mint amire számítottam, viszont tényleg finom, puha lett tőle a bőröm. 

Ehhez a pórustisztítóhoz nem kell mást tenni, mint 1 evőkanál étkezési zselatint kell csomómentesre keverni 2 evőkanál tejjel, majd 10 másodperce betenni a mikróba. Ezt kell felkenni és hagyni, hogy egy kicsit megszáradjon. Kb. 15 perc után lehúzható, mint egy maszk és tádáám kész a tiszta, selymes bőr.

Próbáljátok ki! :)

süti beállítások módosítása