TesztelM

5 dolog, amit a blogolásnak köszönhetek

2016. október 10. - TesztelM

Lassan fél éve, hogy eldöntöttem, hogy én is elkezdem vezetni a saját online naplómat. Szerettem volna valamit csinálni, ami az enyém, amivel egy kicsit kiszakadhatok a hétköznapokból. Amiben talán egy kicsit ki tudok teljesedni. Hát ez a folyamat még nem ért véget, de úgy érzem, már most is nagyon sok mindent köszönhetek annak, hogy valóban belevágtam a blogolásba.

  1. Termékek, amikkel valószínűleg nem találkoztam volna, most mégis a család kedvencei lettek. Pl. Babyzoo, RM ékszer, Meglepetésdobozok (mindegyik doboznak nagyon tudok örülni, DM kedvencek, Norie-box, Mommy Mia box)
  2. Tudatosság. Jobban odafigyelek minden tevékenységemre. Bármit csinálok azt igyekszem sokkal jobban megszervezni, hogy adott esetben egy bejegyzés lehessen belőle, ezáltal összeszedettebb vagyok. 
  3. Jobban kihasznált Énidő. Sokszor esem abba a hibába, hogy azt az időt amit magamban töltenék feláldozom a család javára. Pedig most úgy gondolom, hogy nagyon is szüksége vagy egy anyának rá, hogy kicsit elvonuljon és bármilyen olyan tevékenységet csináljon, ami csak róla szól. Ez az időnként fél-egy óra nekem is jó és természetesen a férjemnek és a fiamnak is, akik így tudnak apa-fia időt együtt tölteni.
  4. Új hobbi. Eddig is nagyon szerettem a laptopomon pötyögni és jó érzés, hogy most olyan miatt teszem ezt, ami hasznos és amivel jót teszek. És a blogíráson kívül visszatalálhatok régi tevékenységekhez is, mint például most a horgolás. Egy kicsit abba is újra beleszerettem. :) Több időt szánok az olvasásra is, mint az elmúlt egy évben.imag3036_1.jpg
  5. Tesztelés. Nem csak gyűjtögetek, hanem ténylegesen felhasználom azokat a dolgokat, amiket beszerzek. Nagyon szereket jó dolgokhoz hozzájutni, legyen ez egy termékminta, recept, vagy egy kreatív ötlet. Most éppen azért, hogy mindig legyen mit megosztanom a beszerzett dolgokat muszáj ki is próbálnom.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem és bízom benne, hogy a továbbiakban újabb dolgokkal tudom majd bővíteni a kis listámat. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.