TesztelM

Pécsi Sör - trnd Projekt

2016. június 10. - TesztelM

Még évekkel ezelőtt regisztráltam a http://www.trnd.com/hu/ oldalra, ami egy kollaboratív marketing közösség. Projektjeiben segít a megbízó cégeknek azzal, hogy a termékeiket tesztelteti kisebb-nagyobb csoportokkal, kikérve a véleményüket. Sok projektre jelentkeztem már, de sajnos még nem sikerült bekerülnöm eddig. 

De most megtört a jég és részt tudtam venni az első terméktesztelésen. Nagyon boldog voltam, hogy nagyjából a blogom indulásával egyidőben értesítettek, hogy beválogattak az 1000 szerencsés közé, akik megkóstolhatták és megkóstoltathatták ismerősökkel, barátokkal a Pécsi Sört. 

img1463831586356.jpg

Először is kíváncsi voltam, hogy mitől lehet más ez a sör. Megnéztem a tényeket és számokat róla:

  • Egy különleges, 1923-as receptúra alapján főzik
  • 100%-ban minőségi alapanyagokból, nyíltkádas eljárással készítik
  • Alkoholtartalma: 5%
  • Balling fok: 11,2 (később utánanéztem ez sörlé cukorfoka erjedés előtt)
  • Egyedi karakterrel és könnyeden elegáns, természetes széndioxid tartalommal bír
  • A Pécsi Sörfőzde a Mecsek hegység "ajándékát", a saját kútjaiból nyert karsztvizet használja a Pécsi Sör készítéséhe

A száraz tények után kíváncsi voltam már az ízére is.

img1464427469157.jpg

Nagyon sokáig nem szerettem a sört. Mint a legtöbb nő, én is kifejezetten férfias italnak tartottam. Aztán egyszer, pár éve egy nyári melegben megkínáltak és annyira jól nézett ki ahogy gyöngyözött a pohárban a jéghideg sör, hogy nem mondtam nemet és nagyon jól esett. Azóta alkalomadtán szívesen iszok meg egy pohár sört. Viszont a nagyon keserűt még mindig nem annyira kedvelem. Éppen ezért amikor megkóstoltam a Pécsi Sört örömmel tapasztaltam, hogy ez egy olyan sör, ami kifejezetten édes. Meg kell vallanom, hogy nekem nagyon ízlett. 

De a feladatom nem csak az volt, hogy én elsörözgessek, hanem barátok, ismerősök, rokonok véleményére is kíváncsiak voltak. Természetesen bárkinek a segítségét kértem, szíves örömest "feláldozta" magát, és megkóstolta az átadott terméket. Szisszentek a dobozok egymás után. 

Összességében mindenki meg volt vele elégedve, bár a legtöbb férfi ismerősöm szívesebben vette volna, ha nem ennyire édes, hanem inkább kesernyés lenne. Viszont a nők körében pont ez miatt vált népszerűvé.

Hálás vagyok, hogy részt vehettem ebben a projektben, és remélem hamarosan újabb termék értékelését írhatom le, amit a trnd bízott rám. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztelm.blog.hu/api/trackback/id/tr698781622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.