TesztelM

Eddig még nem voltunk hármasban semmilyen szállodában. Most eljöttünk, ha minden jól megy élménybeszámolót is olvashattok majd. #pihenés #családiprogram #család #együtt #travel #sümeg #hotelkapitany #mik #ikozosseg #instahun

2018. február 19. - TesztelM

27880067_558399727864252_3668422195618512896_n.jpg_640x640

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Te is lennél Márkatesztelő? Akkor irány a Brand Tester Park

Programajánló

2018. február 12. - TesztelM

Nem tudom ki emlékszik még a Reklámzabálók éjszakájára, de én nagy rajongója voltam. 3 alkalommal sikerült részt vennem és egyszerűen imádtam. Nem is annyira az egész éjszakás reklám vetítést, hanem azt amivel járt. Mert miről is szólt? Kerüljünk közelebb a reklámokhoz, legyen lehetőségünk nagy márkákkal megismerkedni személyesen. Az előtérben lévő cégek standjain voltak játékok, kóstolások, rengeteg promóciós ajándék, minden volt, amit én nagyon szeretek. Éppen ezért nagyon sajnáltam, hogy ez az esemény már nem kerül megrendezésre jó pár éve.

Most viszont azt hiszem találtam egy olyan rendezvényt, ami hasonló élményekkel, vagy talán még annál is jobbakkal ajándékozhat meg. Hiszen itt kivették a reklámvetítést és helyette csak az én kedvenceim maradnak, a terméktesztelések, nyereményjátékok. A lehetőség, hogy megismerkedjek és kipróbálhassak egy csomó mindent, rengeteg különböző márkától. És ami számomra a legjobb benne, hogy amelett, hogy oda vagyok az ilyen programokért, itt nem csak én szórakozhatok majd, de az egész családom, beleértve a két és fél éves kisfiamat is, hiszen olyan márkákat is találni, amik kifejezetten neki szólnak. 

26907589_1972061519714601_2751856657863078031_n.jpg

/A képek forrása: brandtester.hu/

És hogy mi is ez a rendezvény? Nem más, mint a 2018. március 11-én megrendezésre kerülő Brand Tester Park. Itt egy napig te lehetsz a márkatesztelő! És, hogy hol? Budapest, Hungexo G Pavilon

10 tematikus részen, 100 ismert márka, 10.000 négyzetméteren. Itt biztosan mindenki talál magának olyan dolgot, amit már régóta szeretett volna kipróbálni, legyen szó autókról, háztartási gép, étel, kozmetikum, játék, tanfolyam, sport. 

És hogy milyen márkák?

logok.jpg

A jegyeket érdemes inkább elővételben beszerezni, hiszen akkor kedvezőbbek, de természetesen a helyszínen is lesz lehetőség vásárolni. De az alábbi linkre kattintva, akár már most meg is tehetitek.

Családdal, barátokkal, vagy csak egyedül, a lényeg, hogy szerintem nem szabad kihagyni ezt a fantasztikusnak ígérkező programot!

Mi a férjemmel és a kisfiammal, Patrikkal mindenképpen kint leszünk! Kivel fogunk találkozni? ;)

 

Szép napot!

Marika

Kakaós és fahéjas csiga Szafi szénhidrátcsökkentett kenyér és péksüteménylisztből @szafi_fitt #szafifitt #szafireform #mutimiteszel_fitt #mutimiteszel #mutimitsütsz #kakaóscsiga #fahéjascsiga #omnomnom #food #instafood #instahun

2018. február 11. - TesztelM

27579935_1986714518315399_4999146747755233280_n.jpg_640x480

tesztelmblog készítette ezt a képet.

Liz Fenton - Lisa Steinke: Ha lett egy másik életed

2018. február 10. - TesztelM

Szeretem felváltva olvasni a különböző műfajú könyveket. Nem szeretek egyikből sem besokallni. Egy kis izgalom után jól jön egy kis romantika, érzelem és boldogság. Ez a könyv ezeket tökéletesen hozta. 

1518038334295.jpg

Fülszöveg:

Elcserélnéd az életed máséval? Ne kívánd, mert megkapod! 
Casey és Rachel gyerekkoruk óta legjobb barátnők, pedig nagyon különbözően alakult az életük. 
Casey munkamániás televíziós. Sikeres pletykaműsorában a legnagyobb sztárokkal beszélget és karrierje egyre magasabbra ível. Esténként viszont üres luxuslakás várja és magánéletét egy remeterák is túl sivárnak tartaná.
Rachel háromgyerekes háziasszony. Idejét kitölti a gyereknevelés és a család egyéb ügyes-bajos dolga. Már nem emlékszik rá, mikor volt utoljára kozmetikusnál, moziban, vagy a férjével kettesben egy étteremben. 
A húszéves érettségi találkozón vitatkozni kezdenek, kinek az élete sikerült jobban. A vitát azonban nem ők, hanem egy kéretlen csoda dönti el: másnap reggel egymás testében ébrednek. 

Lehet, hogy sokak számára már egy kicsit sablonos ez a testcserés alaptörténet. Tény, hogy nagyon sok ilyen könyv és film is készült már. Mégis ez a könyv ennek ellenére nagyon szórakoztatóra sikerült. Vicces volt, romantikus, szórakoztató. Nem éreztem azt, hogy biztos vagyok a folytatásban, akár végig se kellene olvasnom. 

Mert mi van akkor, ha valakivel életet cserélsz és egy valahogy jobban érzed magad abban a világban, mint a sajátodban? Mert valahogy jobban mennek a dolgok, bármennyire is ismeretlen és más, mint amihez szokva vagy, de jobban helyt tudsz állni benne. Szerenél visszamenni a saját testedbe, ha úgy érzed, hogy ott csak kudarcot vallanál?

Jól csavarták a sztorit, szimpatikusak voltak a karakterek. Jól rávilágított arra, hogy mennyire nagyon hajlamosak vagyunk a látszat alapján ítélni, még akár a barátaink életével kapcsolatban is. Mindenki a maga dolgával van elfoglalva, a saját értékrendünkhöz mérjük a másikat. Pedig nem kéne. A döntéseket az életünkkel kapcsolatban nekünk kell meghozni, úgy ahogy másnak is a saját életével kapcsolatban. 

Biztos minket is meg tudna változtatni, ha egy rövid időre ki kéne léni a testünkből és valaki más testében élni, valaki más életét. Ti cserélnétek valakivel? Csak egy napra?

1518038380506.jpg

Kiadó: Lettero Kiadó

Oldalszám: 344 oldal

Mennyi idő alatt olvastam el: kb. 3 hét (ebben benne voltak az ünnepek is, amikor végképp nem volt időm olvasni)

Ti olvastátok már?

 

Szép napot!

Marika

 

A könyvet köszönöm szépen a Lettero Kiadónak!

Az igazi vérszívók - Tamponokat teszteltem

2018. február 06. - TesztelM

A múltkori egészségügyi betétes tesztet nagyon élveztem, így mindenképpen szerettem volna egy olyan videót is elkészíteni, ami a másik oldalt, vagyis a tamponokat mutatja be. Hiszen van olyan, aki egyáltalán, vagy csak ritkán használ betétet, mert ő kifejezetten a tamponra esküszik. Én mindkettőt használok, ezért engem mindkettő teljesítő képessége nagyon érdekelt. 

tampon-495739_640.jpg

Erre, most 4 tampon márkát választottam. Én általában a Naturellát használom, de volt olyan, hogy azt éppen nem kaptam, így most Naturella és o.b. is volt most itthon. Ezek mellé még kétféle tampont vettem, egy TAMPAX-ot, amire nagyon kíváncsi voltam és mivel éppen a Tescoban jutott ez eszembe, így az ő saját márkás termékére esett a választásom, ami nem más, mint a Pro Formula

1517913202810.jpg

Amikor először tampont kezdtem el használni az anyukám arra bíztatott, hogy a legjobbat válasszam, és egyből az o.b.-t tanácsolta. Azt is használtam egy darabig, de aztán valamiért egyszer vettem egy saját márkásat és rájöttem, hogy egyáltalán nem érzek különbséget, viszont sokkal drágább az o.b., így ezt lecseréltem. Most viszont, amikor rá voltam szorulva, így ilyet vettem újra sok év után és láttam, hogy nem véletlenül nem ezt használom, mert szörnyen mű érzésem volt tőle. A rajta lévő rácsos hártya nekem kifejezetten nem szimpatikus, bár értem, hogy mi a lényege. images.jpg

Évek óta a Naturellát használom, teljes megelégedettséggel. Az árával és a tulajdonságaival is mindig meg voltam elégedve, bár talán most egy pár hónapja ennek is kicsit emeltek az árán, de még így is elég kedvező. Valamiért nekem kicsit jobb minőségűnek tűnik, mint a saját márkás termékek, pedig anno a Rossmann-nak és a dm-nek is próbáltam a saját márkás tamponjait és valójában azokkal sem volt problémám, de ahogy bejött a Naturella a piacra, nekem nagyon szimpatikus lett, így váltottam erre. 

A Pro Formula egy viszonylag új márka a Tesconál, ha jól tudom. Eddig még egyik termékét sem próbáltam. Azért is gondoltam, hogy itt választok egy tampont, mert kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy váratlanul kell tampont beszereznünk, amikor már a drogériák bezártak, de a Tesco még nyitva lehet. Vajon akkor csak a drágább tamponokat érdemes megvenni, vagy választhatjuk az olcsóbbat? 

1517913140556.jpg

A Tampax egy kicsit kilóg a sorból, ugyanis egy teljesen új, különleges tamponról van szó. Az egész egy applikátor borítást kapott, amivel a felhelyezés teljesen higiénikus, kényelmes és praktikus. Rendkívül szimpatikus, bár azért rengeteg szeméttel jár és ez azért árban is jóval a többi fölött van. Ez látszik a csomagoláson, rendkívül csajos, azt az érzést kelti bennem, hogy ezt miért is kellene rejtegetni, miért ne lehetne bátran magunkkal vinni a mosdóba, úgyis, hogy azt bárki megláthatja. A kérdés, hogy megér-e ennyit ez az egész?

 Íme a videó:

 

Én nagyon élveztem ezt a mostani tesztet is, szerintem megint nagyon érdekes volt látni, hogy melyik tampon mire képes valójában.

Ti milyen márkájú tampont használtok?