TesztelM Blog

Cindi Madsen: Hamupipőke, menj a búsba! - Könyvajánló

Hogyan NE csókolj meg több békát?

2017. december 09. - TesztelM

Nem szeretem előre lelőni a poént, de ez nagyon régóta a legjobb romantikus könyv, amit olvastam. Humoros, egyáltalán nem csöpögős, eredeti, nagyon jópofa. Fordulatos, de kicsit sem vontatott, pedig a beteljesülés jócskán várat magára. Egyszerűen zseniális könyv. De hogy miért is?

Először a címe fogott meg. Figyelemfelkeltő, és roppant találó. Hiszen melyik nő szeretne békákat csókolgatni. Aki megtalálta a hercegét azért nem, aki még keresi, az szintén nem vágyik rá. Az ötlet meg szerintem zseniális, hogy a exeket Disney hercegekhez hasonlítják

1512505201964.jpg

Fülszöveg:

Gondoltál már rá, melyik Disney-hercegnek felelnek meg a volt pasijaid? Ki lenne Hamupipőke párja, aki örömmel táncolt a lánnyal? Persze a kulimunkára már az egyik alkalmazottját küldte, hogy keresse meg a cipő tulajdonosát. Kire osztanád a meg nem értett művészlelket a Szépség és a szörnyetegből? És ki játszaná a munkamániás Robin Hoodot? 
Darby Quinn olyan lány, aki régóta nem hisz a tündérmesékben. Kudarcos kapcsolatai után úgy dönt, le kell vonnia a megfelelő következtetéseket: 
Tilos randizni olyannal, aki teljesen rá van szervülve az autójára. 
Ha valaki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, az így is van. 
Képtelenség megváltoztatni a férfiakat. 
Van néhány nem lehetetlen eset. De ők nem számítanak, mert a Sors annyira mocskos dög. 

Ám egy napon Darby megismerkedik az észbontóan szexi Jake-kel. Elsőre a férfi tényleg kedvesnek, megbízhatónak és teljesen normálisnak látszik. Vajon már róla is rajzolják az új hercegfigurát a Disney-stúdióban? Vagy ő lesz Darby életében az üdítő kivétel, aki erősíti a szabályt?

Ha tudni szeretnéd, hogyan NE csókolj meg több békát, neked való ez a USA Today bestseller. Hangosan röhögős, pimaszul őszinte és fergetegesen szórakoztató női regény. 


1512505162865.jpg

Azt hiszem, hogy a legtöbb nő szeretne ilyen lenni, mint a Darby. Sikeres, vagány, szókimondó és gyönyörű. Az a nő, aki után minden férfi megfordul. Akinek lehengerlő a humora, csábos és szexi. Aki, mindig tudja mit kell mondani. De aztán rájövünk, hogy mindez hiába van, ha a csalódás őt sem kerülte el bármennyire is jól indultak a kapcsolatai. Túl sok kudarc, akárcsak a mi életünkben. Hiszen hányan voltunk már ugyanebben a cipőben és mondtuk azt, hogy most biztosan nem vágyunk kapcsolatra? Hányan fogadtuk már meg, hogy egy időre kerülni fogjuk a másik nemet? Szerintem ezért nagyon könnyen tudunk azonosulni a hölgy karakterével.

És persze megjelenik a férfi, aki bizonyítani szeretne. Aki nem ront ajtóstól a házba, lassan kivárja a sorát, megdolgozik a bizalomért, már amennyire hagyják. Tipikusan az a férfi, akibe minden nő bele tudna szeretni. Jó talán nem mindenki, hiszen más-más típusra gerjed mindenki, de azért biztos, hogy nagyon sokan mindent megadnánk egy ilyen férfiért.

Imádtam ezt a könyvet. Azt hiszem, hogy ez most egy olyan könyv, amit több mint valószínű, hogy nem utoljára olvastam. Kifejezetten üdítő volt, hogy nem volt benne szexjelenet. Meg tudott állni az írónő a flörtölős, szívdobogtatós, bizsergetős jeleneteknél és így volt tökéletes.

Ajánlom ezt minden szinglinek, hogy lássák igenis, van remény, csak hinni kell és eljön a herceg. Bár lehet, hogy addig meg kell majd még csókolni egy pár békát, de végül megéri. Ajánlom, viszont azoknak is, akik már megtalálták a hercegüket, mert ugye néha jó nosztalgiázni és emlékezni, hogy előttünk is göröngyös út állt, amíg megtaláltuk az Igazit. 

Mennyi idő alatt olvastam el?: Kb. 1 hét, nehezen tudtam letenni. (annak viszonylatában, hogy mennyi időm van olvasni nagyon jónak számít) 

Kiadó: Lettero Kiadó            Oldalszám: 400

 

(A könyvet köszönöm a Lettero Kiadónak)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása