TesztelM Blog

5 tipp kisbabás apukáknak Anyák napjára

2017. május 04. - TesztelM

Anyának a legcsodálatosabb dolog, de azért nem mindig egyszerű. A sok fantasztikus dolog mellett van rengeteg aggódás, félelem, kétség és fáradtság is, nap, mint nap. Éppen ezért minden édesanya megérdemli, hogy május első vasárnapján felköszöntsék és egy kicsit elismerjék a mindennapos "munkájukat". 

Idén lesz a második olyan Anyák napja, amit már én is anyukaként is ünnepelhetek. Őszintén nem emlékszem rá, hogy tavaly kaptam-e valamit Patriktól (vagyis az apukájától). Valószínűleg igen, mert figyelmes a férjem, de mivel én tavaly ilyenkor még a kialvatlan korszakomat éltem, így sajnos abból az időből ilyen részletekre nem igazán emlékszem. :) 

1493893937599.jpg

De hogy mi is lehet egy tökéletes ajándék ilyenkor még? Adnék pár ötletet azoknak az apukáknak, akik szeretnének örömet szerezni párjaiknak.

5 tipp, aminek egy kisgyerekes anyuka örülhet Anyák napján:

1. Reggeli lustálkodás:

Szerintem egy kisbaba megszületése után, a sok alvásmegvonás után, a legnagyobb ajándék egy anyának, ha addig aludhat, ameddig szeretne. Ha egy évben legalább egyszer apa intézi a reggeli rutint a lurkóval az fergeteges lehet. 

2. Pár perc nyugalom:

Mostanában igen népszerű kifejezés ez az "Énidő". Viszont nagyon nehéz megvalósítani, hogy legyen olyan idő, ami semmi másról nem szól, csak a kikapcsolódásról, hiszen annyi teendővel jár a gyereknevelés, a háztartás vezetése és valakinél még a munka is. Tudni kell mégis magunkra is idő szakítani. Segítséggel pedig még könnyebben megy ez. Ez lehet akár csak 10-15 perc is, amikor le lehet ülni egy könyvvel, vagy csak feltenni egy maszkot, vagy szabadon választva bármit lehet csinálni

3. Reggeli kávé az ágyban:

A non plus ultra az lehet, ha még úgy el is fogyaszthatja, hogy nem hűl ki. :)

4. Reggeli, ebéd, vagy vacsora: 

Mindegy, hogy melyik étkezés, de lehet legalább egy, amit nem az anyának kell kigondolni, beszerezni a hozzávalókat és megcsinálni. Lehet ez saját készítés a férfi részéről, rendelés, vagy talán még a nagyi megfűzése is, bár ugye az Anyák napja nekik is szól. Éppen ezért a következő évben lehet őket kompenzálni. :)

5. Masszázs:

Szerintem ez magáért beszél, hiszen kinek ne esne jól egy kis masszírozás?:) 

Igazából összegezve az egészet elég csak egy kis törődés és figyelem, amit szerintem minden édesanya megérdemel. Uraim, tegyék szebbé párjuknak ezt a különleges napot addig, amíg a gyermekük nem képes rá! 

Boldog Anyák napját minden édesanyának! 

1493893422560.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása